Arról mi a véleményetek, hogy egér bemászik a mikróba, én pedig ráindítom a szerencsétlenre?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 13:59
11/21 anonim válasza:
Ha véletlenül indítottad rá, akkor OK, ez néha előfordul. Látom, hogy megbántad. Ha szándékos volt, akkor nézz magadba, éss változz meg.
12/21 anonim válasza:
Hogy te vagy a szerencsétlen, azt.
13/21 anonim válasza:
Sajnálod, hogy ráindítottad? Akkr jó ember vagy. Máskor nézd meg, mi van a mikróban, mielőtt beindítod.
14/21 anonim válasza:
Mindig csukva tartom a mikró ajtaját, ha nem használom. Na, nem az egerek miatt:)
15/21 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy a bánatba lehetne véletlenül ráindítani... De ok, ha mégis előfordult akkor ez van.
Viszont, ha direkt csináltad, akkor fordulj fel! :)
17/21 anonim válasza:
Ne tedd, senkinek nem lesz gusztusa utána kipucolni a mikrót, dobhatod ki. Ráadásul biztos jó büdös lesz.
18/21 A kérdező kommentje:
50
2021. aug. 10. 11:52
19/21 anonim válasza:
Egyeseknek mekkora mikrója van hogy nem vesznek észre benne egy egeret mielőtt elindítják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!