Szerintetek mivel kellene megfognom az egeret, melyik a leghatásosabb egérfogó módszer?
Figyelt kérdés
Van egy kb. 5 négyzetméteres kis teraszom, amin azt tapasztalom, hogy reggelre tele van egérürülékkel. A terasz helyzete speciális, mert egy régi ház első emeletén a lichthoffra lett ráépítve. A körülményeket nehezíti az igénytelen lakó a félemeleten és a földszinten működő kínai büfé. Sűrgősen megoldást keresek. Előre is köszönöm a segítségeteket!2021. júl. 9. 07:38
2/9 anonim válasza:
Az a baj, ha máshonnan jönnek át kb lehetetlen megszabadulni tőlük.
3/9 anonim válasza:
A vödrös csapda a legjobb, vízzel az alján. Nem kell mérget sem használni, tehát nem veszélyeztet más állatot.
4/9 anonim válasza:
Ez hatásos, persze a ragasztó is az. Viszont ott nem egy van. Ahol egy van, ott vannak többen.
5/9 anonim válasza:
van élve fogó mi is vettünk amikor volt beletettem 1 kis sajtot él reggelre ott volt bent az egér, magára csukja az ajtót, kivittem az erdőbe elengedtem
6/9 anonim válasza:
Nekem elvefogo vált be, amilyet kutatók használnak. Persze utána mennek a vödör vízbe, mert nem fogom más portáján elengedni őket... Hátrány,H egyszerre csak egyet tud megfogni, tehát ha becsukodik arra figyelni kell....
7/9 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, mivel nem nálad vannak, csak oda járnak. Max riasztó. Ha teszel ki ragasztót, vagy csapdát, ami odatéved, megfogja ugyan, de mindig jön majd az utánpótlás.
8/9 anonim válasza:
Közös képviselő hívjon a teljes házra szakembert!
9/9 anonim válasza:
Élvefogóba kakaós nápolyi. Nekünk ez vált be munkahelyen szabadból beszökött erdei egérre. A kis sunyi finnyás se a sajtra se a gyümölcsre nem ment rá, bezzeg a kakaós nápolyira már másnapra bent volt a csapdában és ott majszolgatta. Szóval ravaszak ezek ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!