Hogyan irthatom ki a leghatàsosabban az egeret?
Figyelt kérdés
2hete màr,hogy megjelentek a vendégeim a szobàmban.. 6egeret kaptam el az elmult 2hetben de meg mindig hallom a kaparàszàsukat a falban esténként is de megbolondulok egyszerűen tőlük..... A pici lukat megtalàltam ahol bejöttek es be tömtem vastagon újsàgpapirral,ez vajon hosszu tavon eleg lehet nekik? Mert max kikaparni tudnàk,ha esetleg kitudjàk,de ha mégsem vàllna be akkor ha be foltozom a lyukat az megoldhatja a problemat? Vagy azt is ki tudjàk kaparni? És hogyan tudnàm el űzni őket a hàzból? A bors mentàrol sokat hallottam es sok helyen irtak hogy a menta levél is el tudja őket ijeszteni.. ez vajon hatàsos lehet?? Nagyon vàrom a segitsegeteket mert egyszerűen màr felrobbanok az idegtől amit ezek a kis nyavajàsok okoznak nekem...2019. nov. 13. 09:26
1/3 anonim válasza:
Egérragasztó. A legjobb megoldás!
2/3 anonim válasza:
Macska (sima házimacska), nem mindegyiknek van jó egerész ösztöne, de a legtöbb levadássza őket még kihívásból is. Mi akkor tudtuk meg mennyit ért a macska, amikor elhullott az utolsó. Borzasztóan elszaporodtak az egerek, a raktárban mindenhol ott volt a nyomuk.
Méreg: rágcsáló méreg vagy patkányméreg néven fut, kis búzaszem vagy borsó méretű darabos szer. Kiteszel kis tálkára az egérlyuk elé. Csak ne kombináld ezt a mgoldást a macskával, se a mérget se a mérgezett egeret ne egye meg.
Egérfogó: általában rugós szerkezet, és valami illatosat ráerősítesz pl nagyon kicsi szalonnadarabot.
(Ha van a környékeden gazdabolt (többek közt állatoknak takarmány árúsítása), ők egész biztos tudnak felvilágosítást adni egér témában.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Sajna a méreg nem vàlt be,még egy darabot sem vittek el belole.. Mostanra màr ki sem tudnak jönni a lyukból,pedig ott vannak bent,igy nem tudom hogyan kaphatnàm el őket :/
2019. nov. 13. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!