Mit eszik a mezei egér?
Figyelt kérdés
Kaptam egyet de nem tudom mit kell neki adni. Vannak ötleteitek?2021. jún. 12. 16:37
1/7 mucika99 válasza:
Biztos, hogy Mezei egeret kaptál? Mert az nem egy háziasított állat. De amúgy gabonaféléket, fűféléket, gyümölcsöket és olajos magvakat (pl. dió) eszik.
3/7 anonim válasza:
Magvakat, hangyát és egyéb kisebb rovarokat, farmi zöldséget pl.: répát, krumplit, retket, fáról leesett gyümölcsöket. Kevésbé gyakrabban kisebb dögöket.
4/7 anonim válasza:
A büdös francnak nullázod le a válaszokat! Te egér. 😦
5/7 anonim válasza:
#6 Én se értem. 3 évig tartottam mezei egeret, csak azt írtam, amit adtam neki. (4-es)
6/7 anonim válasza:
Honnan kaptál mezei egeret? Ők vadon élnek, nem háziasítottak. Ajánlom az Egerentyűk nevű Facebook csoportot, ott felelős, és hozzaáértő gazdik vannak, mindenben szívesen segítenek . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!