A szüleim válnak, ezért elköltözünk.Van egy 7 éves nyuszink,mit csináljunk vele?(levágásról hallani se akarok)
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudjuk vinni,pedig megtennénk...2021. jún. 6. 12:21
11/17 anonim válasza:
Ahol te elférsz, elfér a nyúl is. Ne hagyd magad.
12/17 anonim válasza:
Ritka pofátlan szüleid vannak. Ők válnak, és te iszod a levét. Hány éves vagy? Mert ha már nagy vagy, akkor tartsd meg. Nehogy már még ő miattuk szívjál.
13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos még fiatal vagyok,nem tudom megtartani,pedig annyira közel áll hozzám... Anyával mi albérletbe megyünk,ott pedig nem engednek nyuszit tartani, az apámat pedig már vagy egy hete nem láttam,szóval nem tudom hol van, de nem vinné magával :(. A többi családtagom meg azt mondta hogy nekik nem kell egy büdös nyúl :/
2021. jún. 6. 17:07
14/17 anonim válasza:
értem. Akkor vagy az van, hogy valakinek odaajándékozzátok, vagy menhely. Lehet hirdetni, hogy ajándékba elvihető, nyuszi keresi szerető gazdáját, stb.
16/17 anonim válasza:
Osztályodba mondjuk egy barátnőd vagy valaki nem tudja befogadni?
De vannak ilyen ingyen elvihető állatok csoportok facen.
17/17 anonim válasza:
Mi amikor jött a főbérlő mindig a szekrénybe elrejtettük a hörcsögöt. Sosem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!