Milyen állatot érdemes tenyészteni ami kb.100.00 Ft alatt tudnék meg szerezni?
Szeretek az állatokkal dolgozni és gondoltam hogy valami hasznot is szerezhetnék is belőle.
Milyen fajtát(pl.nyúlra gondoltam vagy kisseb papagájra)És hogyha kisemlős akkor konyhakészen vagy élve érdemes eladni?
A válaszokat előre is köszönöm.
10.-nek.
Trollkodsz, vagy ennyire egyszerű vagy?
Ki írt itt kutyaevést??? Ez csak a te beteg elmédben van!
Amúgy nem megélni akarok belőle hanem csak egy kis zsebpénzt akarok gyűjteni. (közép sulis vagyok) És nem csak pénzt látok hogyha rájuk nézek de azért szeretnék velük dolgozni.
Amúgy a válaszokat köszönöm.
A kérdés, hogy haszonállatban vagy társállatban akarsz gondolkozni.
Ha társállat, akkor egészen biztos, hogy nem, vagy csak annyira minimális nyereséged lesz rajta, hogy nem éri meg vele foglalkozni - amennyiben etikusan, mindenre odafigyelve csinálod. És lesz egy csomó gazdád, akik folyamatosan keresni fognak. Egyébként ha így kell kérdezned, mivel foglalkozz zsebpénz reményében, inkább hagyd ezt a vonalat...
Ha haszonállat, nyilván ott sem árt tudni némi genetikát és alapvetően etikusnak maradni, de jobb pénzkereseti forrás.
2; nem eszel tojàst?
Mi vidéki fosszar parasztok nem kiràlyràkon élünk. Nekünk a krumpli, zsír-liszt jött be. Ha van, tyúk megtojik, akkor még jobb étel van. De te lenézed a hülye vidékieket, mert a Tesco-polcon terem minden. Gyere el egyszer hozzànk, egy bogràcsos csülökpörköltre.
Nem tudom mennyire lehet étteremnek, vagy komolyabb vevőnek (mondjuk hentesnek) a nyulat középiskolásként. Bár valódi tapasztalatom nincs, de sejtésem szerint ez nem úgy működik, hogy kimegyek a házhoz, és mindenféle papír nélkül, megveszem az előtte ismeretlen egészségügyi állapotú levágott nyulat, aztán felszolgálom az étteremben, vagy eladom hentesként.
Egy középiskolás meg nem tudom mennyire tudná teljesíteni a feltételek, már ha vannak, és a magyar élelmiszerbeszerzés nem másképp működik működik.
Régen az egyik haverom még szintén középsulisként próbálkozott ilyennel, de egy étterem, vagy hentes se akarta megvenni a nyúlhúst, csak magánszemélynek tudta eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!