Melyik nyúlfajtákat érdemes tenyészteni, ha étkezésre kellene?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 18:55
2/7 anonim válasza:
Pannon fehér. Azt kifejezetten hústermelésre szelektálták. Gyorsan nő, és nagyon jó a vágási kitermelése: 60-62% (mennyi hús marad). 12 hetes korra 2,5 kiló feletti súlya van.
3/7 anonim válasza:
A házi nyúl a legalkalmasabb erre!Ne is keress más nyuszit erre!
4/7 Toncsi63 válasza:
A csokinyúl. Nekem legalábbis ez jött be a legjobban. Se belek, se csont. Nagyon vékony szőrtelen bőre van, sokfajta színben. Nem kell etetni, nem kell ganézni.
5/7 Bencze Péter válasza:
Nekem magyar vadas és német ezüst van. Szerintem az a lényeg, hogy nagy testű fajtából származzon.
6/7 anonim válasza:
Mar bocs...
De azon kivul, hogy megeszed a nyulat, mi a szart lehet meg vele csinalni?
7/7 anonim válasza:
A prémjét feldolgozni, például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!