Patkányokból 2 hímet vagy 2 nőstényt érdemesebb/célszerűbb együtt tartani?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a múltkor olvastam, hogy ha 2 hímet együtt tartunk, akkor a két állat könnyen összeverekedhet.2021. máj. 3. 10:31
1/11 A kérdező kommentje:
Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy igaz- e az, hogy a patkány csak akkor lesz igazán a barátunk/ társunk, hogyha csak egy példányt tartunk belőle?
2021. máj. 3. 10:32
2/11 anonim válasza:
Inkább két nőstény. Azok nem agresszívkodnak egymással általában. A patkány nem igazán társas lény. A természetben is inkább magányosan jár. Úgyhogy talán lehet valami abban, hogy nincs (annyira) szüksége társra.
3/11 anonim válasza:
A patkány társas állat és ugyan úgy megszelidül mint egyedül.
A két nőstény párost javaslom.
4/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ!💜
Annyit mondanék ezzel kapcsolatban, hogy én úgy tudom, hogy a patkány kolóniákban él a természetben. (Lehet, hogy rosszul tudom.)
2021. máj. 3. 11:04
5/11 anonim válasza:
Jól tudod, kérdező. Fogságban is szüksége van társra.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 💖
2021. máj. 3. 11:58
8/11 anonim válasza:
A legideálisabb összeállítás két nőstény, és egy ivartalan hím.
Társas állatok, egyedül belepusztulnak a stresszbe.
Ne itt kérdezgess, lépj be a patkányvarázs csoportba, ott hiteles infot kapsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsot, belépek a csoportba. 😊💗
2021. máj. 3. 17:28
10/11 anonim válasza:
Inkább két nőstény, vagy egy ivartalan hím meg pár nőstény mellé. Volt olyan ivaros hím párosom akik soha nem verekedtek amíg nálam voltak (idősebb korukban kaptam őket) de ők inkább a kivétel, a csajok is nyúzzák egymást néha de főleg játékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!