Szeeintem csak 1-2 órát maximum, de ne balhézzanak
2020. aug. 4. 20:23
2/9 anonim válasza:
Ne szaporíts!!!
Ha még a legalapabb dologgal sem vagy tisztában, könnyen vérfürdő lehet a vége! Megéri?
2020. aug. 4. 20:27
3/9 anonim válasza:
Ennyi hozzáértéssel ne legyenek együtt. Először tanulj genetikát, küllemtant, fajtörténetet, és hogy miért nem király ennyi hozzáértéssel hibrideket szaporítani.
2020. aug. 4. 20:31
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, jól tudom, hogy így nem szabad nekiállni ilyesminek, és nem is fogok, csak felmerült bennem a gondolat, ugyanis van egy fiú hörcsögünk, ma pedig lett egy új, nem tudjuk még a nemét mert kicsi és fél, nem szeretném háborgatni amíg kicsit ide nem szokik :) És hogy ha lány, akkor ha nagyobb lesz lehetséges, hogy összerakjuk őket, persze miután utánaolvastam és megkérdeztem valakit aki ért hozzá
2020. aug. 4. 20:51
5/9 anonim válasza:
NE-NE-NE!! Ebből hatalmas probléma lehet. Ilyen ismeretlen hátterű egyedek pároztatásából születhetnek Backflip-szindrómás, Parkinson-kóros, epilepsziás, cukorbeteg, fogproblémás, ferde fejtartűsú kölykök, még ha ez nem is látszik.
Kérlek, olvasgass itt. Ha jót akarsz a hörcsögeidnek, nem teszed össze őket! Tenyésztőként mentéssel is foglalkozom hébe-hóba, sajnos rengeteg ilyen beteg hörcsög volt nálam vagy épp segítem a gazdikat, és sajnos MIND a hasonlóan "átgondolt" fedeztetések eredményei :( Nekem a második Parkinson kórosom van itthon, teljesen leépült, és még sorolhatnám... Ha kérdésed van, kérlek keress meg akár privát üzenetben, de ne tegyétek össze őket, sok ártatlan élet múlhat rajta.
Nagyon szépen köszönöm utolsó! :) Ezt nem tudtam, köszönöm, hogy leírtad! Nem fogjuk őket összetenni, senkinek sem szeretnénk rosszat
2020. aug. 4. 21:12
7/9 anonim válasza:
Ha bármi kérdésed van, keress meg privát üzenetben, szívesen segítek a pockokkal kapcsolatban. Örülök, hogy nem kerülnek majd össze.
2020. aug. 4. 21:16
8/9 anonim válasza:
Fontos tudni, hogy az interneten rengeteg hamis, téves információ van, hiszen bárki publikálhat. A kereskedésekben sem értenek a hörikhez, a szaporítóknak pedig csak a profit számít, minden esetben az a lényeg, hogy mindent eladjanak, minél jobb áron...
2020. aug. 4. 21:20
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, ha tanácsra lesz szükségem, hozzád fogok fordulni! Köszönöm :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!