Milyen vicces vagy cuki dolgokat csinált a hörcsögötök? Az enyém például este amikor kiveszem elalszik a kezemben. Nagyon cuki.🐹
Régen nagyon sok hörcsögöm volt,más és más.
Egyik harapott mint állat,másik nagyon szerette ha simogatták.
De a legtöbb harapott sajnos,és nagyon gyorsak voltakxd.
Nekem amugy egy feher horcsogom sokszor aludt a kezemben. Meg volt hogy ágyon is lol.
Az első hörcsögöm egy duci fehér volt. Olyan mélyen aludt, néha rémülten néztük hogy él-e még. Lexxart mindent maga körül, olyan jó alvókája volt.
Nagyon barátságos volt, még a macskám is kedvelte. Ha kivettem követte a cicát, ő pedig élvezte, játékosan futott a höri elől
A mostani nem annyira barátságos. Kicsit harapós
Régen volt egy hörcsögöm, névszerint Dönci. A tápját egy kiürült tejfölösdobozban tartottuk, és amikor kivettem, folyton belemászott. Azt hinné az ember, hogy kajálni mászik bele, de nem! XD
Belemászott, beásta magát a magkeverkékbe, és úgy aludt, hogy kidugta az orrocskáját! Nagyon aranyos volt, hiányzik a hülye feje, de egyszer megszökött, berágta magát a falba, és örökké eltűnt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!