Nektek csinált már valami vicceset a kisemlősötök?
Figyelt kérdés
Az én hörcsögöm tegnap akkorát kakilt a kerekébe, hogy csak lesett.. Meghajtotta a kereket és mégnagyobbat nézett, amikor a fejére pottyant a gigakaki. :D2013. ápr. 21. 12:00
1/11 anonim válasza:
az enyém folyamatosan rendőr vicceket mesél.
2/11 anonim válasza:
Nekem egy nyúlam van és az itatóból az istenért nem akart inni. ezért kis tálkában van víze. és egyszer mikor ívott az órába ment és ilyen sípoló hangja volt meg csapkodta a fejét. meg szokott olyat csinálni hogy a hátsó két lábán ül az első kettőt riszálja mintha táncolna XD
3/11 anonim válasza:
Az én hörcsögöm pár hónapja mindig azzal szórakozott a kéztörlőgurigájában, hogy végigszaladt a tetején, nekiugrott róla a terrárium falának, és ahogy visszapattant róla, háton végigkúszott a gurigában. aztán mikor végigért benne, felmászott a tetejére, végigfutott rajta, nekiugrott az üvegnek, és kezdte előröl. xD Most már ketrecben van, szerintem unalmában csinálta, de volt olyan, hogy órákig folyamatosan. :) Nagyon cuki volt. :D
4/11 A kérdező kommentje:
Az én hörcsögöm amúgy az anyós vicceket szereti.
2013. ápr. 21. 12:41
5/11 anonim válasza:
Az enyém hexamterben szavalja nekem esténként az Illiászt
6/11 anonim válasza:
Az én törpehörcsögömet rázza a hideg miközben cirógatom. De tényleg :) nem viccelek! Nagyon cuki :)
7/11 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy te meg tudod simogatni.. :D Nekem robim van. Megsimogatom, megrázza magát, megharap majd elfut.. :DDDD
2013. ápr. 21. 21:25
8/11 anonim válasza:
Nekem a tengerimalacom mellé (mikor még egyedül volt), apa hozott egy nyuszit. A malackám elvette a nyuszi répáját, és beszaladt vele a szék alá. Videó is van róla:
9/11 anonim válasza:
Egyszer voltunk a kisállatkereskedésben, és a hörcsög azt csinálta hogy nekifutott a terrárium falának és két lábra állt, utána meg a hátára esett, aztán meg nyomott egy hátrabukfencet, és lábraérkezett, az állatkereskedő meg azt mondta hogy ezt csinálja egész nap xDxD
10/11 anonim válasza:
Szegény hörcsög. :( Vagy azért csinálja, mert unatkozik a kicsikém, vagy azért, mert állatkereskedésben túlnyomórészt génhibásak az állatok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!