Miből áll egy patkány anyatej?
4 napja találtam táborban egy kisállatot. Mivel este nagy vihar volt készülőben ezért magamhoz vettem. Eddig boltitejjel itattam. Ma voltam állatorvosnál és azt mondta hogy próbáljak neki keverni anyatejhez hasolnó összetételű italt. Kerestem interneten de nem találtam.
előlre is köszi :)
Ha az állat orvos nem tudta megmondani itt nem valószínű hogy értelmes választ fogsz kapni.
Gyerek tápszer általában jó a kis állatkáknak is :próbáld meg.
1. milyen állatot?
2. nem tudjuk
Nekem is vannak néha olyan kisegereim, akiket nem nagyon szoptat az anyjuk, és általában el is pusztulnak. Ekkor utánanéztem egértejnek neten, de csak azt találtam, hogy vhol USÁban lehet kapni nagyon drágán... :S [link]
Most néztem PubMed-en egér és patkány tej összetevőket, de csak a szoptatási időszakról és génekről írtak... Bocsi... :(
Azt hiszem a kérdésből kiderült hogy patkány.
És igen etetem, nem akartam hogy elpusztuljon :)
Az állatorvos csak azt mondta hogy mit rakjak bele ha több szénhidrát kell, zsír vagy valami összetevő. azért köszönöm a válaszokat, és várom a továbbiakat :)
Felénk úgy szoktuk, hogy belerakjuk egy vödörbe a kis aranyost, aztán kivisszük az udvarra, akkor egyikünk felrúgja a vödröt, a másik meg gyorsan agyonveri lapáttal..
Remélem segítettem, de ha nem, lehetsz te az első ember a világon, aki megfejt egy patkányt :)
Nem szép dolog ilyeneket ideírni... >:(
A patkányok igenis ragaszkodó, intelligens és aranyos állatok. A házban tartott patkány nem terjeszt betegséget, csak a rossz híre miatt utálják/félnek tőle sokan.
Bocsánat, hogy nem választ írtam, de amikor egy állat megmentéséről van szó, nem az elpusztítása lenne a téma. :(
Nem azt mondom, lehet, hogy aranyos a "kis barátod", de gondolj már bele, hogy milyen fertőzéseket hordozhat! Egy táborban szedted össze? Akkor meg pláne... Én a helyedben nem etetném, mert ki tudja, hol mászkált előzőleg, most meg rád hordja a cuccost. Menj inkább egy állatkereskedésbe és vegyél onnan, az csak biztonságosabb.
Ui.: Jó lehetett a szállás, ha ilyen könnyűszerrel lehetett patkányt fogdosnixD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!