Honnan vegyem a törpenyúlamat?
Aztén is tudom hogy tenyésztből kell de valaki tuna ajánlani? Mert szeretnék biztosra menni. Úgye esti állatok, és nem lehet betanítani őket hogy este aludjanak? :)
előre is köszönöm a választ.
WonderBunny az egyik legjobb és a weboldaljukon még tesztek is vannak készen állsz e egy nyuszira néven.
Én azt ajánlom + youtubon is vannak róluk videó.
Csak kérdezem!
1. kérdező, és moderátorok.
Itt nem tilos a reklám?
Tehát nem szabad segíteni a kérdezőnek mert jaj reklám? Muszáj mindenbe belekötni.... De nyugodtan trollkodj másik kategóriákban is, ezen gondolatmenet alapján az oldal kêrdéseinek 60%át törölni kéne. Pedig azokkal (ahol itt sem) semmi baj nincsen csak az ilyen trollokkal akiknek nincs jobb dolguk és annyi tömérdek idejük van, amit pl akár önfejlesztéssel vagy önkénteskedéssel is tölthetnél. Szomorú, hogy ennyire futja.
Kérdező, a nyuszik nem éjjeli állatok, viszont napkeltekor és szürkületkor a legaktívabbak. Akit még ajánlanék a WonderBunny-n kívül az az Ország közepe hobbi tenyészet.
Valaki vásárolt/ajánlaná/véleményezné a nyuszpuszta törpenyúl tenyészetett?
Onnan érdemes vásárolni
A boltok is a tenyésztőktől veszik, csak nagyban, és ezért olcsóbban.
Meg sok a kidobott nyúl, fogadj örökbe, mintsem nyúlszaporítóknak fizess!
Lehagytam az utolsó monadtból a kérdőjelet.:
Itt a kérdőjel--> ?
9.-nek.
Aha...a tenyésztő meg hobbiból csinálja, és inkább éhezik, mintsem eladja a kisnyulakat, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!