Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csinálnak Dániában az évi...

Mit csinálnak Dániában az évi 15-17millió tenyésztett nyérccel, vannak erről adatbázisaik, mi lesz velük ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 13:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Sajnos úgy tűnik, erre van igény.

A minap olvastam, hogy Dánia a kínai piacra szállítja leginkább a szőrmét. Ott nagy rá a kereslet elvileg. (Ez mondjuk nekem furcsa, mert mellette Kína is nagy szőrmetermelő, és gyanítom hogy náluk olcsóbb is, nem tiszta számomra hogy miért külföldit vennének.)

Mindenesetre a szőrmeiparban szerintem 1 állat is túl sok lenne, nem hogy milliók.... és ez csak egyetlen ország. :(

2020. nov. 13. 10:22
 22/29 A kérdező kommentje:
Maximálisan egyetértek, nem is értem, egy felvilágosult világban hogyhogy még van erre kereslet,kinálat, miért nincs betiltva...stb.
2020. nov. 13. 10:48
 23/29 anusbari ***** válasza:
A nagy felvilágosult vegán világotokba azt gondoljátok,hogy nem lesznek állaton gyógyszerkísérletek?Akkor hajrá nagy vegánok,beálltok alanynak?
2020. nov. 16. 12:48
 24/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem mi tehetünk róla, hogy te nem vagy felvilágosult.
2020. nov. 16. 13:05
 25/29 anusbari ***** válasza:

24.

Miért?Szerinted nincsenek állatkísérletek?Nem a nyércek leölése mellett vagyok,de attól lettem nem felvilágosult,mert azt mertem írni,hogy vannak állatkísérletek?😳

2021. ápr. 1. 13:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Az életmentő gyógyszerek szükségesek az életbenmaradáshoz.

A szőrmeruci nem.

Kár a vegánságot emlegetned úgy, hogy látványosan nem tudod, mi az.

"as far as is possible and practicable"....

2021. ápr. 1. 13:43
 27/29 anusbari ***** válasza:
De azé’lealázni próbálóan okoskodó,értsünk egyet,hogy a vegán étrenddel már kkihalt volna a fajunk..
2021. ápr. 1. 14:04
 28/29 anonim ***** válasza:

És? :D

Attól már létszükséglet lesz a 2000-es évek Európájában szőrmét hordani? Vagy hogy jön ez ide? :D

2021. ápr. 1. 14:08
 29/29 anusbari ***** válasza:
Nem,de azt az előzőekben már írtam,hogy nem az esztelen leölés mellett vagyok.Inkább az embereket mint a nyérceket..
2021. ápr. 1. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!