Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyest eltűnhet a házban...

A nyest eltűnhet a házban napokra?

Figyelt kérdés

Bejött egy nyest egyik hajnalban. Eszre vettük,de nem tudtuk megfogni. Eltűnt a fürdőben. Nyitva volt az ablak, lehet kiment ott,de lehet meg mindig a házban van. Azota nem merek a házban mozogni,felek!

Kérdésem: letezik,hogy napokig megbújik étlen/szomjan? Valahol meghuzhatta magát?

Vagy nyugodjak meg,mert 100%,hogy nincs mar itt?

2020. nov. 1. 08:20
 1/8 anonim válasza:
35%

Igen, létezhet. Bárhol megbújik nappal, ágy alatt stb..éjszaka pedig a hűtőből lakmározik majd valószínűleg.

Tipp: ha zajokat hallasz éjszaka, ne menj oda mert sarokba szorítva támadhat. Vigyázz

2020. nov. 1. 09:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagy valószínűséggel a segítő válasz a te oldaladrol trollkodasba ment at! Remelem legalább teged szórakoztat!
2020. nov. 1. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nincs már bent, valószínűleg kiugrott az ablakon. és legalább annyira megijedt, mint te. ha még bent lenne, hallanál zörejeket, legalább éjjel.

de ha biztosra akarsz menni, nyissál ki minden ablakot és erősítsd fel a rádiót, tévét, hangfalat. ezt nem szeretik és tuti elmenekül

2020. nov. 1. 09:44
 4/8 anonim válasza:
0%

Huuu.. Egy ismerősöm is így járt pár éve..

Próbálták kikergetni, de az állat támadásnak indult, két lábon állva a nyakának ugrott és épp hogy még tudták menteni. Életveszélyben volt az ismerősöm

2020. nov. 1. 10:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Koszonom kedves 3.!

Egyedül te nem poenkodtad el!

A 4. is minden bizonnyal viccet űz mas vivodásából!

A mosógép most is zakatol. Csak a szomszéd bacsi meg azt mondta,hogy kis résben is megbújik, ettől ver le a viz es ezert vagyok kételyekkel tele,hogy meddig kepes megbujni.

2020. nov. 1. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
És akkor most kint fogsz aludni? Mert ott még nagyobb veszélyben vagy.
2020. nov. 1. 10:52
 7/8 anonim válasza:

4-es vagyok..

Kedves kérdező, ugyan miért viccelnék ilyesmivel? A helyedben nem ide irkálnék, hanem egy kártevő irtót felkeresnék azonnal.. Nekik vannak olyan ultrahangos/vagy valami bűzt csináló kütyük amivel ki lehet űzni az állatot.

Ez nem játék..

És nem vagyok vicces kedvemben

2020. nov. 1. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Tanuló vagyok még. En nem hivhatok ide senkit. Semmibe veszik a szavam. Szüleim teljesen lazán kezelik. Szerintük kiment es kész. Nem érdekli oket. Pedig en sirtam is. Az en szobám a furdo mellett van, minden egyes alkalommal kb remegve megyek be a helyisegekbe.

Bocsanat 4., de Teljesen egy poenkodasnak tűnt ez a nyesttamadas!

2020. nov. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!