Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi az oka, hogy éjjel a...

Mi az oka, hogy éjjel a szabadban parkoló járművek vezetékeit nem jellemző, hogy megrágcsálná a nyest? Kisebb településeken gyakori a nyestek éjjeli megjelenése.

Figyelt kérdés

2017. nov. 10. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom , de csak én nem értem ezt a kérdést....? Mért rágná a nyest a kocsik vezetékeit?Közel lakom az erdőhöz , sok a nyest de a kocsim ép...
2017. nov. 12. 19:40
 2/4 veterán vas ***** válasza:
37%
Lenni talán Te nem magyar, hogy szavak rakva nincsenek értelmes sorba? ;)
2017. nov. 13. 08:06
 3/4 A kérdező kommentje:

"szívesen beköltöznek az autók motorházteteje alá, megrágcsálják az autógumikat és összekarmolnak mindent."

[link]

"Nyestriasztó autóba?

A kocsimba már valószínű járt... :(((

A motorháztető filcburkolatát megrágva mögé mehetett, még a szőrszálakat is látni az anyagon...

A neten néztem több mindenhol, de tanácstalan vagyok."

[link]

"Hogyan védjük autónkat a nyestektől?

Az élelem és meleg menedék után kujtorgó nyest nem rágcsáló, mégis megrágcsálgatja az autó vezetékeit és szigetelését. Lássuk, mit tehetünk ellene!..."

[link]

2017. nov. 13. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyémet is megrágta. Tettem bele nyestriasztót, azt is megrágta...
2017. nov. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!