Lány tengerimalacom nemi szervén sárgás beszáradt váladék volt, lemostam azt a részt, ma is olyan volt. Mi lehet ez?
Azt gondoltam pisis lehetett, de lehet vmi mástól is? A szőre is olyan a környéken.
Hétfőn megkérdezem a dokit. Addig mit csinálhatnék? Eszik iszik jó kedvű.
Megírom majd. De nem tudom mert a másik lánynak szép tiszta. 3-4 naponta van cserélve az alom forgács.
Tegnap kint aludt a forgácson, nem bent a kuckójában. Nekem ez az ami nem tetszik. Ha gyulladás van akkor nem jó neki a meleg.
Lehet hogy őt a forgács irritálja? Mi kutyapelenkát használunk alájuk.
Olvastam hogy a malacok érzékenyek, a lábukat is felsértheti a forgács, ezért soha nem használtunk alájuk. Voltak régen kisrágcsálóim, náluk forgácsoztam, de a malacoknál inkább nem kockáztatok.
Nem hiszem, több éve ugyanúgy almozok. Kutyapelus és rá nagyon szép forgács.
Részeredményt tudok mondani eddig, csak holnap van doki, telefonon azt mondta, valószínűbb hogy felfázott, ha kis huzat volt. Kamilla tea a vízbe, és hígított betadinos lemosás.
Huzatmentesebb helyre vittük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!