Szerintetek kiivartalanítsam a fiú törpenyuszimat?
Van egy fiú, és egy lány nyuszim(tévedés történt) és hát nem a legjobb így.azért vettem 2 nyuszkót, hogy együtt legyenek, de nem abból a szempontból...A doki azt mondta a fiút könnebb kiivartalanítani mint a lányt.
Ti mit gondoltok?
Éne nem nagyon szeretném, de értitek mintent külön-külön kell csinálni, egyszerre csak egy lehet kinn a kertben,külön foglalkozás, folyamatosan szemelőtt kell, hogy legyenek stb, és ha megtörténik a baj, ugye sokkal kibvül a család...Szeretem őket, nem akarok rosszat nekik.Esetleg a nuszim érezni fogja, hogy valami más van, mint azlett?
Ivartalanítás árakban nagy különbségek vannak, attól függ hova viszed és az is számít, hogy Budapest vagy idék. Szerintem az átlagos ár kb. 15ezer Ft. A gallér azért kell, hogy ne piszkálja, rágja a sebét műtét után, ez egy műanyag íves dolog,amit a nyuszi nyaka köré kell tenni. Így néz ki: [link] Mindenképpen csak nyuszihoz értő dokival szabad ivartalanítani, ha budapesti vagy tudok orvost ajánlani.
A nőstény nyuszikat azért szokták ivartalanítani, mert gyakori probléma a méhgyulladás, illetve a petefészek ciszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!