Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan fogjam le a törpenyuszi...

Hogyan fogjam le a törpenyuszimat oltásnál?

Figyelt kérdés
uj gazdi vagyok nemrég óta van nálam a nyuszim ő elmult 3 hónapos és ma jön a doki beoltani hogyan fogjam le? hogy el ne szaladjon?
2009. aug. 12. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem fog mozogni meg ugrálni ha a szemére teszel valamit ill. a fejére. Ha nem lát, nem ugrál. Egyébként jó szorosan stabilan fogd meg a lábait.
2009. aug. 12. 11:43
 2/7 A kérdező kommentje:
köcy a tanácsot
2009. aug. 12. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel az asszisztens fogja lefogni, vagy segít benne. Ha mégis neked kell, akkor a nyakbőrénél és a hátsó lábainál fogd meg (vigyázz, nagyot tud rúgni!).
2009. aug. 12. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsánat, most látom csak, hogy házhoz megy az orvos, így valószínűleg nem lesz asszisztense.
2009. aug. 12. 13:22
 5/7 A kérdező kommentje:
igen köszi :) hát eléggé lekarmolt a lábába kapta és lekarmolt ugy h még vérzett is de legalább tul van rajta:)
2009. aug. 13. 07:38
 6/7 anonim válasza:
ettől énis tartottam mikor először vittem a nyuszkómat oltani. egyébként semmitől nem kell tartanod, az orvos ért hozzá, megmutatja hogy kell lefogni és segít. gondolom mixomatózis ellen oltatod:)
2009. aug. 13. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne rakj semmit a fejére, mert begárgyul. A legokosabb, ha szemben álltok a dokival, a nyuszid az asztalon helyezkedik el, a feje feléd van, és úgy a hátánál erősen lefogod, mert általában a hátsó felükbe adják az oltást-tudom, mert nekem is voltak nyusziaim. Úgy fogd, hogy biztonságban tudhasd, nehogy kirúgjon, vagy vmi, de azért ne szorítsd ki belőle a szuszt :) És szeresd nagyon-nagyon mindig, és ne üsd meg soha, ne kiabálj vele, csak SZERESD! :) (ez csak egy kis monológ)
2009. aug. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!