Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Az öreg hörcsögnél mi az oka...

Az öreg hörcsögnél mi az oka annak, hogy úgy pusztul el habzik a szája és alig tud menni? Konkrétan milyen egészségügyi oka lehet ennek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Talán mérgezés. Lehet boncoltatást kérni az állatorvosi egyetemen
2020. júl. 22. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Kedves utolsó....egy egyszerű boncolással nem fog diagnózist felállítani az orvos annyit tudnak talán mondani,hogy melyik szervvel lehetett probléma,de nem tudják megmondani a halál okát. .maximum egy jó patológus(mintavételek,nagyon alapos munka) de az 20-30e ft,ennyi pénzt pedig felesleges erre áldozni,már úgyis meghalt szegény
2020. júl. 22. 23:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, feltételeztem a kérdező majd eldönti maga él e a lehetőséggel.
2020. júl. 23. 03:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hörcsög nem azért halt meg, mert öreg volt, hanem beteg... Én ilyen habzós dologgal még nem találkoztam.
2020. júl. 24. 07:23
 5/12 A kérdező kommentje:
3 éves volt már. Ök 1,5 vagy 2 évig, max. 3 évig élnek. Az állatkereskedésben is mondták.
2020. júl. 24. 08:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszont az általad leírt tünet akkor sem nornalis. Ez nem természetes halál volt.
2020. júl. 25. 20:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem nyelt le előtte semmilyen méreganyagot.
2020. júl. 25. 22:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges hogy félrenyelt, és megfulladt :/

Valóban öreg volt, szép kort megélt. Sajnálom :(

És kérlek az állatkereskedésben dolgozókat soha ne kérdezd semmiről, soha ne hallgass rájuk, mert nem tudnak semmit, talán még kevesebbet is mint te. Bárkit felvesznek oda dolgozni, nem követelmény hogy értsenek az állatokhoz. A kereskedések 95%-ában Magyarországon olyan helyen tartják az összes állatot, ami állatkínzás. A kereskedők még egy nyomvadt nemet sem tudnak meghatározni. Tehát innentől kezdve nem értem hogy tudnak az emberek megbízni bennük... :/

2020. aug. 1. 08:01
 9/12 anonim válasza:
100%
Utolsó, sajnos igaz. Nálunk az állatkereskedésben egy kicsi alacsony műanyag dobozba vannak benyomorítva a hörcsögök, levegő is alig megy be, és ahogy láttam nagyrészük meg is volt kergülve
2020. aug. 2. 19:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Nyitva volt a szája és úgy tűnt, hogy habzott neki és alig mozgott.
2020. aug. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!