Tudnátok mondani cuki törpehörcsög neveket?
Bármilyet mondhattok ami eszetekbe jut.
Akár egyedi, kajás, mitológiai is lehet :D.
Boci, Röfi, Nyomi, Sajt, Golyó, Buckó, Nudli, Buci, BruceLee, Müzlee, Arnold.
Random ezek jutottak eszembe :D
#32 vagyok. mármint a felsoroltak közül amiket írtál. nekem is sok hörim volt már. 1. Didi
2. Riki
3. Virág
4. Kajla
5. Folti
6. Törpi ( igazából ő az első törpehörcsögöm. Az előzők aranyhörcsögök voltak, de szerintem az nem annyira számít...)
24-es vagyok
#34 Azért beszélek múlt időben, mert sajnos Pufi tavaly 3 éves korában végelgyengülésben elpusztult, és azóta nem volt hörcsögöm.
"A Pörkölt lenne a legjobb"
Háhá! :D Pöri, a zabálni való höri. :P
"Nekem a felsoroltak közül a Pihe és a Zuzmó tetszenek. Nekem régen volt kishörcsögöm, őt Artúrnak hívták. :D"
:D Nekem az egyik cicám volt Artúr! Gondoljunk bele, angolosan kb "aaaszőőőr". A szőr. :)
Egy ismerősömnek öt hörcsöge van, ilyen neveket adott nekik:
Lidli, Aldi, Teszkó, Penni, Manna
Tényleg, előző, ha lesz egy pingvinem, Linus-nak fogom hívni. :) Ha roccalkodik, akkor meg Bili-nek. Esetleg hörcsinek se rossz név.
Esetleg Gombolyag, Huncutka, Bandzsi, Bazsi, Bözse, vagy, mondjuk, Koszinusz. Gurgula, Bukferenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!