Tudnátok mondani cuki törpehörcsög neveket?
Figyelt kérdés
Bármilyet mondhattok ami eszetekbe jut.
Akár egyedi, kajás, mitológiai is lehet :D.
2020. júl. 17. 22:22
21/42 anonim válasza:
Nekem volt pár hörcsögöm életem folyamán és a következő nevekkel rendelkeztek:Jenő, Matild, Negró, Ördög, Lujza, Grafit
23/42 anonim válasza:
Kedvenc állatom a hörcsög, mert ha rálépek, szörcsög. :)
BTW, tuti valami filmes neved adnék neki. A kutyámat pl. Oscar-nak neveztem el anno a Stallone film alapján. Kifejezetten jól állt neki. Húgomék kutyája meg Deryl lett, gondolom a Walking Dead-ből, de tényleg teljesen jól áll annak is. Szerintem egész pofás, mikor ilyen kis mütyűr állatoknak ellentmondásosan "nagy" neveket adnak. Zeus. Vagy "Erik, a hatalmas". :)
24/42 anonim válasza:
Én a hörcsögömet Pufinak hívtam, mert szerette a hasát (az állatorvos szerint még nem volt túlsúlyos).
25/42 anonim válasza:
"Kedvenc állatom a hörcsög, mert ha rálépek, szörcsög." XDD
26/42 anonim válasza:
Mi a hörcsögünk meg szeretett enni. Ezért elneveztük sütinek :) illet rá
29/42 anonim válasza:
21-es, a grafit nevű hörid most van?
30/42 anonim válasza:
Szerintem azok közül amiket írtál a Bodza a legjobb.
Én javasolnám a Szotyi, Grafit, Feki (ha esetleg fekete), vagy valami ráillő tulajdonság alapján adj neki nevet. Nem kell rögtön nevet kapnia. Enyém is két hétig névtelen volt. 😉😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!