Szoktatok úgy sétálni nyuszival hogy közben a karotokban van? a lényeg, hogy ezt hagyják a nyuszik?
Attól függ, mihez van szoktatva. Az enyém például már pici korától sokat volt kézben, most meg már lényegében igényli, hogy felvegyem néha-néha.
De tartsd észben, hogy prédaállatok, jobban érzik magukat a földön a saját négy lábukon, szóval ha nem preferálja, akkor ne erőltessük:)
Én sima húsnyúllal szoktam (mert attól, hogy a tányéron végzi majd, még cuki, stb)
2 lényeges szempont van van viszont:
- Kicsi korától legyen emelgetve. A nagyokat csak a régi jó nyúlfogó módszerrel lehet felemelni. A mostani megkisebbhez, viszont simán odamész, megfogod, s felveszed, mert megszokta, s nem fél.
- Legyen valami a lába alatt. Pl a sima 2 oldalról megfogást nem igazán tűri. Én úgy szoktam pl hogy ráfektetem a jobb karomra. A hátsó lábai a kézfejemen vannak, az elsők meg az alkaromon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!