Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpehörcsög miket ehet? És...

A törpehörcsög miket ehet? És mi az a mi feltétlen nem ehet? Mien Hörcsögnevek vannk?

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 14:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Néhány hörcsögnév: Szotyi,Mazsola,Bogyesz,Golyszli,Sid,Buffy,Elmó,Chip,Nala,Zigi.
2009. jún. 29. 09:36
 12/20 anonim ***** válasza:
én is bubu-nak hívom (fiú)
2009. aug. 4. 17:07
 13/20 anonim válasza:
az én hörcsögöm bógyika:) mert olyan kicsi mint , egy bogyó:)és gomb szemei vannak
2009. okt. 16. 10:46
 14/20 anonim ***** válasza:

Ne hallgass arra, aki azt mondja, hogy nem kell nekik víz!

De kell! Itatóból a legjobb, de lehet egy kupakban is, de azt kiborítja.

Az én hörcsögeimnek a neve: Boston(Boszton), Houston(Hjúszton), Valentina, Rosemary(Rózméri)

2009. okt. 23. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:

az enyém mindent megeszik amit adok neki, kivéve az uborkát és a búzát, ezeket utálja :D

amúgy nagyon találó neve van: Hörcsi.. xD de Manónak is hívom :)

2009. okt. 23. 20:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Szinte mindent adhatsz neki, de egy valamit ne : dinnyét. a mi törpehörcsögünk attól halt meg... :(
2009. okt. 24. 09:03
 17/20 anonim válasza:
en adtam nekik banant mar de az mertekkel meg csokit ribizlit is es semmi bajuk a 2013.02.29 lett 1 eves es meg mindig olyan furge mint mikor meg vettem es lilinek hivjak es lilonak is szoktam hivni a fiut turkasznak hivjak mert egyfolytaban tur o meg 2013.03.07 lett 1 eves :))
2013. márc. 10. 20:48
 18/20 anonim válasza:

Én az előző hörcsögeimnek erről az oldalról adtam dolgokat: [link]

Vizet mindenféleképpen adj mert nem tudhatod mikor lesz szomjas. A hörcsögnek inkább ketrec ajánlott.

2014. jún. 22. 15:36
 19/20 anonim válasza:
Az én hörcsögöm legjobban a magkeveréket szereti abból is a szotyi a kedvence :) Ha vizet nem adsz neki akkor is gondoskodj valami olyan gyümölcs betevéséről ami sok vizet tartalmaz ( pl. dinnye) K betűvel kezdődő ételeket ne adj neki! az én hörcsögeim neve: 1. a Höri bármilyen becézése ( ami épp eszembe jutott) 2. Szotyi (mert olyan színe+mintázata van mint a szotyinak + az a kedvenc étele )
2014. aug. 3. 12:06
 20/20 katy2012 válasza:

Napraforgómag,Búza,Kukorica,Nyúltáp(állítólag,de én nem adnék neki)Zab,Zabpehely,Földimogyoró,Dió,Tökmag,Mézes rágó karikák,

Fogkoptatásra:

-Szépia csont

-Szárazkenyér

Alma,Uborka,Paprika,Sárgarépa,Brokkoli,Tök,Saláta(de csak keveset mert könnyen elrohad és ha azt megeszik felpuffadást okoz,nekem is ebben halt meg a hörim:)Zeller,Sárgadinnye,Görögdinnye,Borsó,Cukkini,Paraj,Retek,Fehérrépa,Szőlő,Barack,Mangó,Körte,Banán,Eper,Kukorica

Természetes táplálékai:

-Pitypang

-Lóhere

-Tyúkhúr

Sokan mondják hogy nem kell hörcsögnek víz,de én adtam neki(és gyümit is)és mindig megitta(ne használjatok tálkát itatásra mert beleesik,kiönti...)

Földimogyoró,Préselt zöldtakarmány,Répa,Lenmag,Tücsök,Sáska,Légy,Szúnyog,Kukac

Amit nem ehet:

K betűvel kezdödő gyümölcsöt és zöldségeket!!!

pl:Krumpli,karalábé és stb.

Mérgező növényeket nem szabad, savas gyümölcsöket (pl citrom, narancs)

fenyőágat sem szabad rágcsálásra adni a gyanta miatt.

Babot és egyéb emberi ételt, mint a sós mogyoró, pisztácia stb.

Szerintem adj neki olyan magvakat amiket kapni lehet, vegyél neki fogkoptatót, egyszer-egyszer egy kis nasit (azt is lehet venni a fresnapf-ba)

adhatsz neki pitypangot, lóherét, néha almát, körtét.

A fő tápanyagok a boltokban megvehető hörcsögtápban megtalálhatók ;)

Neveket itt találsz!!!:

[link]

Remélem tudtam segíteni :)))

2014. aug. 14. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!