A törpehörcsög miket ehet? És mi az a mi feltétlen nem ehet? Mien Hörcsögnevek vannk?
Vannak direkt hörcsögöknek készült eledelek, magkeverékek, ezt meg tudod venni állateledeles boltban, vagy akár bevásárlóközpontban. Szeretik a gyümölcsöket, zöldségeket, pl. almát, répát, krumplit stb.
Az én hörcsögeimet Marcinak és Lujzinak hívtam anno. :)
Az enyém nagyon szerette az almát, ugye ebből nyerte a folyadékot, innia egyébként nem kell. Szerette a narancsot is, a párizsi is kedvenc volt, és ami abszolút vitte a prímet, az a csokoládé! De abból csak módjával, mondjuk egy héten max kétszer adtam neki. Egyből eltüntette. Almát viszont minden nap frisset kapott pontosan a folyadék miatt.
Én egyszerűen csak Hörinek hívtam, ez rajtaragadt az elején, és akármilyen nevet akartam kitalálni neki, végül mindig csak a Höri jött a szánkra.
a krumplit az enyémek nem ették meg. (mondjuk mivel mérgező, ezen nem is csodálkozom)
Egyébként a legjobb szerintem, a nekik készült magkeverék, kiegészítve zöldséggel, gyümölccsel, meg lehet venni "jutalomfalatok"-at, azt egyenesen imádják. (az akkor is praktikus, ha kiszökne, mert azt biztosan bezabálják, és így be lehet határolni, hogy merrefelé keresse őket az ember)
K betűvel kezdődő zöldségeket nem ehet mert felpuffasztja. És retket sem. Néha adj neki inni egy kis tálkában, az enyém rengeteget szokott inni:D
Csokit se adj neki se levendula, aloevera darabkát.
Az enyémeket Zazinak és Nellinek hívják. A kicsiket nem nevezem el, mert azokat eladjuk.
ez nem válasz lesz hanem egy kérdés.
egyébként üdv =)
sok helyen olvastam hogy a hörik nem szeretik a terráriumot mivel bemelegszik.ezigaz? oO mert épp venni szeretnék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!