A macska és a nyuszi lehetnek barátok???
Már egy hónapja megígérted, hogy megméred a ketrecet. Most olyan rossz a memóriád, hogy egyből elfelejted, nincs otthon semmilyen mérőeszközöd, vagy olyan pici a ketrec, hogy nem mered megírni?
Azért szeretném tudni, mert próbálok segíteni, vagy legalább megnyugodni, hogy normális helye van. Nem téged akarlak bántani.
Egy nyúlnak még állandó kint lét mellett is MINIMUM 100cmx50cm-es ketrec kell! És ez a nagyon minimum, amit a törvény megengedi. És tudod mennyire elmaradott a magyar állatvédelmi törvény? Máshol megbüntetnének állatkínzásért. Az a méret, ami neked van, még hörcsögnek is kicsi, nemhogy nyúlnak. Ezért kérdezgettem egy hónapig a méretet, mert sejtettem, hogy nagyon kicsi.
Vegyél egy 100cmx50cm-es, de leginkább annál nagyobbat. Ha mást nem használtan, és utána átfertőtleníted. Én pár hónapja vettem egy nagyon jó állapotú 120cmx60cm-es ketrecet berendezve, igaz én tengerimalacoknak, de ha nyúlnak lett volna az sem változtat az árán. Átfertőtlenítettem ecettel, és forró vízzel, most pedig van egy jó állapotú tiszta felszerelt ketrecem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!