A macska és a nyuszi lehetnek barátok???
Hát pedig valamit kell kezdeni. Az nem megoldható, hogy valahova ajtót rakj fel, és egyik oldalt a nyuszi másik oldalt a macska? Ha most hagyod a macskának, hogy pofozta, akkor később, csak rosszabb lesz.
És te még azt mondtad hogy nem bántja (így szokás írni). Az eddigi írásait alapján, csakúgy sugárzik belőled a tudás és az értelem.
Azt el tudod mondani, hogy hogyan oldod meg? Csak kíváncsi vagyok rá, mert az nem vált be, hogy összeengeded őket, a kis ketrecbe meg ne zárd vissza.
Egyébként jó hogy rákérdeztek a macskára. Te nyugodtan nézegetted volna őket azzal, hogy a pofozás nem számít bántásnak. Pedig ha megkarmolja, akkor a nyuszi vékony bőrén csinál egy csúnya sebet, ha véletlen a szemét találja el, akkor meg bele se akarok gondolni, hogy a te gondolkodásoddal mi történne.
"Áh, nem bántotta, csak pofonvágta!"
#105 vagyok
Örülök, hogy igazat adsz nekem, de nem válaszoltál a kérdésre. Fogadjunk, hogy most is a gépet nyomod a nyúl, meg a macskával van felügyelet nélkül.
"igen majd anyum csinál valamit"
Ez azt jelenti, hogy a 107-esnek igaza van abban, hogy te nyomod a gépet, az állatokat pedig felügyelet nélkül hagytad. Anyud legalább már megoldotta, vagy még napokig vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!