A macska és a nyuszi lehetnek barátok???
Szóval anyukáddal laksz a leírtak alapján és ha te vagy 29 éves, anyud kb. 55-65 éves. Ahelyett, hogy pihenne a TE nyuladra és macskádra vigyáz, mert te itt írogatsz a GYIK-en.
Én is ilyen gyereket szeretnék ha felnövök!
Most nem az a szomorú, hogy 28 éves elmultál, és még anyáddal laksz, hanem az, hogy felnőtt létedre anyád nélkül nem tudod megoldani a problémát, és jobban hiszel neki, aki távol van, hiszen írásban kommunikálsz vele, mint saját magadnak.
Csakúgy sugárzik belőled az értelem, te vagy sötét világunk pislákoló fénysugara! (Ez szarkazmus volt, csakhogy mindenki értse)
1) Nem tudsz írni, ajánlom egy nyelvtan könyv megvételét.
2) Én lesz@rom, hogy te hogyan élsz, én a nyulat sajnálom. Neki is vannak jogai ő is érző lény, nem biodekoráció. Attól, hogy ő nem tud beszélni, még ugyanúgy szenved. Gondolom a macskát sem tartod többre. Eleve neked el sem kellett volna vinned azt a szegény nyulat, mert nálad csak szenved, és annyira makacs, és önző vagy, hogy ezt nem bírod belátni. Vagy biztosítsd neki azokat a körülményeket, amit a nyúlmentés oldalán írnak, vagy add oda valakinek, aki tudja biztosítani. Nem a te életeddel foglalkozom, hanem az állataidéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!