Vadászgörényt szeretnék, de. Anyum nem engedi. Milyen tanácsot tudtok adni, hogy sikerüljön meggyőzni? Mindig is voltak állataink: kutya, macska, (2) hörcsög is volt - most is van egy kutya és egy macska.
Köszönöm az utolsó válaszolónak: én is ezeket olvastam :) A felelősségemmel szerintem nincs baj, hiszen akármi baja volt a kutyánknak/ macskánknak mindig én szóltam, hogy vigyük el állatorvoshoz. Anyum meg gyakran csak legyintett én meg addig-addig erősködtem, amíg végül elvittük az állatokat: így menekült meg az egyik tacskónk a patkányméreg általi haláltól...
Tenyészteni nem szeretném, ezért gondoltam 2 nőstényre :)
Illetve tudom, hogy sok időt igényel: az egyetem mellett lesz időm rá. Ráadásul ugye anyagilag a barátommal finanszíroznánk, ez még jobban megnövelné a felelősségtudatom (ami szerintem így is megfelelő).
Támadások elkerülése végett kell vewnni NŐSTÉNY görit.. :)
Az az 1 dolog nemtetzsik bennük, h ha megijeszted őket akkor beszarnak XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!