nehogy adj neki, az egy rágcsáló! eszik pl répát, almát, hörcsög tápot
2011. jan. 10. 19:35
4/38 anonim válasza:
Szia! Nekem két hörim van. Nagyon szeretik az almát, salátát, káposztát, répát. Meg szoktam nekik venni rágcsálóknak való tápot. Sokmindent megesznek, most karácsonykor még a szaloncukrot is felfalták.
2011. jan. 10. 19:36
5/38 anonim válasza:
Magok,és zöldek,magból mindent,de persze nem lehet mindenből korlátlant adni,az olajos magvak hízlalják,zöldből pedig a k betűseket,és a savasakat (citrom,hagyma) sem szabad!!
2011. jan. 10. 19:36
6/38 anonim válasza:
Cukrosat ne nagyon adj neki, kirohad tőle a foga :D
2011. jan. 10. 19:38
7/38 A kérdező kommentje:
de már evett kutyakonzervet és semmi baja.de a hörcsög félig kannibál kell hús neki.
2011. jan. 10. 21:12
8/38 Platypus válasza:
A jó minőségű hörcsögtápban pontosan annyi fehérje van, amennyire egy hörcsögnek szüksége van. Pici macskakaját adhatsz neki, de nagy mennyiségben ártalmas a fehérjefogyasztás. Ezen kívül a konzerv kaják lágyak, amitől semmit nem kopik a foga, tehát ha napi szinten adod neki, attól csúnyán túl is nőhet.
És az egészséges hörcsögök nem kannibálok! Ha az anya megeszi a kicsinyét, az erős stresszre, vagy hiánybetegségre utal.
2011. jan. 10. 22:11
9/38 anonim válasza:
Én gyászbogár lárvát szoktam hozni nekik "fehérjepótlásnak", mivel nem hörcsögtápon, hanem magkeveréken tartom őket. Illetve van száraz macskatápom is, abból adok néha egy-egy szemet, de tényleg nem kell túl gyakran fehérjével bombázni őket.
2011. jan. 11. 11:10
10/38 anonim válasza:
Nem szabad adni neki Ő NEM HÚSEVŐ!!!Ezt eheti:Magok, nedvel teli zöldségek gyümik,fű,(néha néha)hörcsögtáp (ezt azért nem ajánlom mert a vadonba nincs táp),
Ezt nehogy adj neki: (!!!)
Bármi féle konzerv,édesség(felmegy a vércukor szintje és megdöglik),kenyér,müanyag(igen még azt is megeszi)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!