Vadászgörényt szeretnék, de. Anyum nem engedi. Milyen tanácsot tudtok adni, hogy sikerüljön meggyőzni? Mindig is voltak állataink: kutya, macska, (2) hörcsög is volt - most is van egy kutya és egy macska.
ez egy nem túl okos kisragadozó, miért akarsz ilyet tartani? nincs több értelme mint egy tengerimalacnak.
Ha mindenképen állatot akarsz miért nem inkább normálisat?
A barátommal együtt intéznénk a pénzügyeket, mivel ketten szeretnénk csak a barátom anyukája irtózik az ilyen állatoktól, ezért szeretném nálunk. Volt már egyszerre 2 kutyánk, 3 macskával fűszerezve :D Kutyát meg ő is nagyon akart, sőt akarta nagyon a tacskót.
A cserébe felajánlok valamit, elég nehéz még pluszt ajánlani: főzök, takarítok, mosogatok, mosok. Még mit ajánljak? :D A görény eleve az én felelősségen lesz...
Nem is tudtam, hogy van sampon görénynek.
Megmondom a férjemnek, de már vettünk egy vadászkutyát.
A szaglása minden embernek más, lehet, hogy a kérdező bírja a görény szagát, de az anyukája nem. Meg kell tőle kérdezni.
Én akárhol olvastam róluk, mindenhol azt írták, hogy jó a kombináló képességük... tehát nem buták...
Hogy mért nem akarja anyum, azt nem mondja meg konkrétan. Csak azt mondja, hogy: ide több állat nem kell, meg: mert nem.
Én akárhol olvastam róluk, mindenhol azt írták, hogy jó a kombináló képességük... tehát nem buták...
Hogy mért nem akarja anyum, azt nem mondja meg konkrétan. Csak azt mondja, hogy: ide több állat nem kell, meg: mert nem. De szerintem ha lenne, 2 hét alatt nem lehetne levakarni róluk... :)
Én addig tartottam aranyosnak a vadászgörényeket, míg el nem mentem egy ismerőshöz megcsodálni a kis drágát. Miután állandóan meg akart kóstolni, valahogy elment a kedvem tőlük. Gazdi ismerte már kiskedvencét. Én naivul hagytam, hagy másszon fel a lábamon a karomra. Átölelte a karomat és nagyra tátott szájjal becélozta a hüvelykujjamat. Gazdi résen volt és lekapta rólam. Ugyanis néha belé is beléharap. Olykor falkavezérségi harcot kell vívniuk, és nem olyan kellemes módon, mint ahogy a kutyáknál. Mikor bekattan, csak úgy megtámadja a saját gazdáját. És tényleg mindenre felmászik, bespájzol magának dolgokat, lop. A konyhaszekrény legtetejére is felmegy. És igényli a szabadságot.
Amúgy már vannak görénymenhelyek - nem véletlenül.
Nagyon helyes, én is láttam már, hogy pórázon sétáltatják, de azért közelről már cseppet sem találtam olyan cuki állatkának. Én valahogy nem komálom, hogy vadásznak rám. Ismerősöméknek való, ők szeretik az extrém állatokat, madárpókjuk is van. Én maradok a kutyánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!