Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a hörcsögömmel?

Mi lehet a hörcsögömmel?

Figyelt kérdés

Néha, kb. 1-2 hétben egyszer úgy hogy minden nap kivesszük, egyszer csak megáll és nem mozdul, akkor sem amikor mozgatjuk előtte a kezünket. Tegnap azért "éledt" fel ,mert véletlenül kicsit hangosabban mondtam egy szót, de már volt olyan is, amikor a kezembe volt és lefagyott és akkor kezdte el anyukám simogatni és attól "feléledt". Ilyenkor mi történik vele?

Fél? Mert úgy e az állatok akkor szókat ak ilyet csinálni( a zsákmányoltatok)

2020. máj. 15. 10:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Lehet megharagudott a gazdira🤪
2020. máj. 15. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
3,9,10 én vagyok.5ös másik anonim vàlaszoló
2020. máj. 15. 12:16
 13/15 A kérdező kommentje:
jaj, de cuki, tudnál még ilyen videót linkelni? vagy mit kéne beírnom
2020. máj. 15. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Eszik? Iszik? Futkározik a ketrecében, amikor egyedül van? Fényes a szeme és a szőre? Ha igen, és csak akkor "fagy le" időnként, amikor kiveszitek, akkor semmi, így reagál rátok. Meglepődik, fél. Ha a betegség más jeleit is mutatja, akkor vidd el állatorvoshoz! A mi dzsungáriai hörcsögünk pl. mindig kitámasztja a négy lábát, mikor kézben van, biztonságos pozíciót keres, és nem mozog. Míg ha a ketrecébe benyúlunk, odajön, érdeklődik, szimatol, futkározik.
2020. máj. 15. 15:07
 15/15 A kérdező kommentje:

igen eszik, szerintem iszik is bár nagyon keveset, mert minden nap kap zöldséget, futkározik, fényes a szeme, bundája is szép sima , puha, szokott futni a kerekében is amikor szólunk neki jön, nem harap( bár az nem betegségre utaló jel) , amikor kint van igazából magától mászik a kezünkbe és tényleg csak párszor csinálja, viszont már kétszer csinálta a ketrecében is, igaz akkor pont ott voltunk, és az egyiknél elfordítottam a ketrecet és ő is fordult vele, gondolom egy pontot nézett, és mivel akkor csinálta először ezért megmozgattam a házát és akkor odanézett aztén vissza arra a pontra

2020. máj. 15. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!