Mi lehet a hörcsögömmel?
Néha, kb. 1-2 hétben egyszer úgy hogy minden nap kivesszük, egyszer csak megáll és nem mozdul, akkor sem amikor mozgatjuk előtte a kezünket. Tegnap azért "éledt" fel ,mert véletlenül kicsit hangosabban mondtam egy szót, de már volt olyan is, amikor a kezembe volt és lefagyott és akkor kezdte el anyukám simogatni és attól "feléledt". Ilyenkor mi történik vele?
Fél? Mert úgy e az állatok akkor szókat ak ilyet csinálni( a zsákmányoltatok)
igen eszik, szerintem iszik is bár nagyon keveset, mert minden nap kap zöldséget, futkározik, fényes a szeme, bundája is szép sima , puha, szokott futni a kerekében is amikor szólunk neki jön, nem harap( bár az nem betegségre utaló jel) , amikor kint van igazából magától mászik a kezünkbe és tényleg csak párszor csinálja, viszont már kétszer csinálta a ketrecében is, igaz akkor pont ott voltunk, és az egyiknél elfordítottam a ketrecet és ő is fordult vele, gondolom egy pontot nézett, és mivel akkor csinálta először ezért megmozgattam a házát és akkor odanézett aztén vissza arra a pontra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!