15 éves lánynak törpenyúl?
Figyelt kérdés
vélemények?2010. júl. 28. 19:56
21/29 anonim válasza:
Szia.A mi nyuszinknak is sarok wc-van,nekünk rögtön abba piszkitott.Szerintem előbb utóbb nektek is bele fog.Amúgy az egész ketrecben van forgács?Mi csak a sarokwc-be tettünk.Amikor kicsi volt és kint volt a szobában,eleinte ő is össze vissza bogyózott,főleg az első napokban.A ketrece ajtaját mindig nyitva hagytuk,igy magától ment oda vissza a dolgát intézni.
23/29 anonim válasza:
Nekem is törpenyusziaim vannak, és a18 éves nővérem imádja őket.De ha ajándékba megy, nem min1.
Esetleg lehetne papagály, hal...én álltalában ezeket veszem, ha valakinek oda is adom.
24/29 A kérdező kommentje:
Szia Zsana81!
Hát, tegnap kiszedtem alóla a forgácsot,de összevissza pisilt,és tiszta pisi lett a nyuszi is mert belelépett:S Ezért ma inkább raktam be neki megint.
2010. aug. 3. 20:18
25/29 anonim válasza:
Szia.akkor még egy darabig almozd az egész ketrecet,a nyuszi wc-t még ne rakd be.Biztos kiválaszt egy sarkot majd a ketrecben,ahová leggyakrabban pisil (bogyózni biztos össze vissza fog egyenlőre),a későbbiekben oda kerüljön majd a sarokwc.Biztos nem szokta még meg a helyét teljesen a nyuszó,ki fog ez alakulni idővel :) .
26/29 A kérdező kommentje:
Szia!:)
Köszi a segítséget,megpróbálom így:)
2010. aug. 4. 12:41
27/29 anonim válasza:
te vagy 15éves és törpenyulat szeretnél?
lehet mért ne!
28/29 A kérdező kommentje:
Már megvan a nyuszi:)
2010. aug. 4. 13:04
29/29 anonim válasza:
Ennél még jóval fiatalabb korban is adható, ha megeszi a csirkehúst, akkor szerintem a nyúl is ízleni fog neki! Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!