Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet baja a nyuszimnak?

Lehet baja a nyuszimnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 2 lógó Fülü törpenyuszim és kicsit kiraktam őket a lakásba mozogni és 2percre hagytam őket egyedül és mire vissza mentem észrevettem hogy megrágták az anyósnyelv nevű virágot. Szerintetek elpusztulnak tőle, vagy nem igazán lesz bajuk? :(( (az egyik nyuszi 5 hetes a másik 6 hetes)

#nyúl #törpenyúl #lógó fülü törpe nyuszi
2020. ápr. 14. 12:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Na meg qrva drága az orvos.

Én meg hogy a rákba hívjam föl, ha ő ismeri az orvost és ő tudja a számát?!

2020. ápr. 17. 19:16
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Előszőr is,nemjó a sima orvos,nyuszikhoz nagyon értő doki kell,a számuk fennvan googlen😂🤣,szóval ez megin csak egy kifogás!nincs pénzed dokira?AKKOR MI AZ ISTENÉRT TARTASSZ ÁLLATOT!?!?!? Inkább ajándékozd el őket egy felelős gazdának...mert te nagyon nem vagy az!!!
2020. ápr. 17. 20:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Kifogááás. Ha itt tudsz irogatni akkor működik a google. Ott meg beírod hogy egzotikus orvos és felhívod. Ha messze van akkor is el kell vinni.

Ezzel a hozzá álással NE TARTS SEMMILYEN ÁLLATOT MERT NEM NEKED VALÓ!

2020. ápr. 17. 20:31
 24/28 A kérdező kommentje:

Thx. De a növénytől nincs baja és nem is lesz.

Ma voltunk dokinál mert “hámlott” a bőrük.

3 órát vártunk az orvosnál mire kiderült hogy nagyon pici atkájuk van.

Mindezt megállapították 12.000ft-ért és közölték hogy 3 hét múlva menjünk vissza, mert még túl picik, így nem tudnak ezzel még mit csinálni.

Gondolom a sok okostojás h*lye fsz se örülne ha azért kéne 3 órát várni (persze az idő milliomosoknak ez belefér) és 12.000ft-ot kiadni, hogy a doki csak ránézzen, csináljon egy minta vételt és utána közölje hogy kicsik nagyon így nem tudja őket még kezelni. Na és akkor így vigyem orvoshoz a szeretett kis kedvenceimet, hogy utána még nézzem 3 hétig ahogy szenved és vakarózik. Hát köszi🙏🏽

2020. ápr. 17. 23:03
 25/28 A kérdező kommentje:
És hiába “olvassak utána” ha minden oldalon mást írnak, És ha föl teszek az általatok be linkelt oldalon egy kérdést akkor csesznek válaszolni. És ha nem mondtam volna eddig (pedig már le írtam) akkor gyengébbek kedvéért mondom még egyszer. BENNE VAGYOK A NYUSZIS CSOPORTBA. ES MINDENNEK UTANA OLVASTAM. Nem gondolnám magam felelőtlennek. Bármi van velük egyből olvasok utána. Ha csuklik (amit egészen a mai napig nem vettem észre csak ma) már olvasok utána, hogy mitől “rángatózik” úgy. Minden kis szarnak próbálok utána nézni úgy féltem őket mintha valami kis hímes tojások lennének. Mivel egésznap itthon vagyok 24 órából 25 órát nézem őket hogy mit csinál próbálom megismerni a viselkedésüket, figyelek ne rágjanak meg olyat amit nem szabad. Viszont hiába olvasgatok nem tudom kiszopni a kis újjamból, hogy mikor kell nekik orvos. Tudom tudom. Ha gubbaszt. Na de egy nyugis nyuszinál, aki amióta velünk van üldögél néha ugrándozik de nem egy aktív típus mi számít gubbasztásnak?
2020. ápr. 17. 23:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha állatod van szokd meg, hogy igen órákat fogsz ülni a dokinál ha valami baja van. Ennyi. Ha látod hogy a viselkedése nem megszokott, nem eszik, rosszul bogyózik, kivakarja a szőrét, stb. felhívod a dokit.
2020. ápr. 18. 20:29
 27/28 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm.

Figyelem őket egész nap.

2020. ápr. 18. 21:33
 28/28 A kérdező kommentje:
Ahogy valami van vinni fogjuk dokihoz mert erre az orvos külön is megkért minket. És mivel lett mondva neki, hogy nekünk az a “kedves” szaporító mit mondott így hála istennek ellátott pár jó tanáccsal
2020. ápr. 18. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!