Lehet baja a nyuszimnak?
Sziasztok!
Van 2 lógó Fülü törpenyuszim és kicsit kiraktam őket a lakásba mozogni és 2percre hagytam őket egyedül és mire vissza mentem észrevettem hogy megrágták az anyósnyelv nevű virágot. Szerintetek elpusztulnak tőle, vagy nem igazán lesz bajuk? :(( (az egyik nyuszi 5 hetes a másik 6 hetes)
Na meg qrva drága az orvos.
Én meg hogy a rákba hívjam föl, ha ő ismeri az orvost és ő tudja a számát?!
Kifogááás. Ha itt tudsz irogatni akkor működik a google. Ott meg beírod hogy egzotikus orvos és felhívod. Ha messze van akkor is el kell vinni.
Ezzel a hozzá álással NE TARTS SEMMILYEN ÁLLATOT MERT NEM NEKED VALÓ!
Thx. De a növénytől nincs baja és nem is lesz.
Ma voltunk dokinál mert “hámlott” a bőrük.
3 órát vártunk az orvosnál mire kiderült hogy nagyon pici atkájuk van.
Mindezt megállapították 12.000ft-ért és közölték hogy 3 hét múlva menjünk vissza, mert még túl picik, így nem tudnak ezzel még mit csinálni.
Gondolom a sok okostojás h*lye fsz se örülne ha azért kéne 3 órát várni (persze az idő milliomosoknak ez belefér) és 12.000ft-ot kiadni, hogy a doki csak ránézzen, csináljon egy minta vételt és utána közölje hogy kicsik nagyon így nem tudja őket még kezelni. Na és akkor így vigyem orvoshoz a szeretett kis kedvenceimet, hogy utána még nézzem 3 hétig ahogy szenved és vakarózik. Hát köszi🙏🏽
Utolsónak köszönöm.
Figyelem őket egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!