Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet baja a nyuszimnak?

Lehet baja a nyuszimnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 2 lógó Fülü törpenyuszim és kicsit kiraktam őket a lakásba mozogni és 2percre hagytam őket egyedül és mire vissza mentem észrevettem hogy megrágták az anyósnyelv nevű virágot. Szerintetek elpusztulnak tőle, vagy nem igazán lesz bajuk? :(( (az egyik nyuszi 5 hetes a másik 6 hetes)

#nyúl #törpenyúl #lógó fülü törpe nyuszi
2020. ápr. 14. 12:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
12 hetes kor előtt tilos nekik zöldséget,gyümölcsöt adni!tápból versele laga cuni junior kellene nekik,ebből reggel-este 2-2 evőkanál/nyuszi szena mindig legyen nekik
2020. ápr. 14. 13:41
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és a ki oktatásokat, meg a le minősítő véleményeket. De én a kérdésemre szerettem volna választ kapni, hogy az anyósnyelv növény megrágcsálásától lehet e bajuk a nyusziknak?!

(Akik normális, segítő jellegű választ adtak annak köszönöm.)

Kezdő lógó fülü törpe nyuszi tartók vagyunk, régen csak sima házi nyuszijaink voltak.

2020. ápr. 14. 14:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Hívj fel egy állatorvost és kérdezd meg. Amúgy teljesen igaza van azoknak akik "kioktattak", miért nem lehet utána nézni egy állat igényeinek mielőtt valaki belevág? És már nem egyszer el lett mondva, hogy a törpenyúl nem házinyúl.
2020. ápr. 14. 15:46
 14/28 A kérdező kommentje:
Ajándékba kaptuk őket a testvéremmel.
2020. ápr. 14. 17:15
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem oktatott ki senki, de látszik, hogy komoly hiányosságok vannak, próbálunk segíteni.A normális az, hogy elolvasom, megnézem, mi kell egy állatnak, utána veszem meg. Vagy ha ajándékba kaptátok (gratulálunk annak akinek ennyi esze volt), akkor qrvagyorsan utána olvastok, hogy kell jól tartani. A nyúlmentő alapítvány oldalát tessék elolvasni, akkor képben lesztek.

A fő táplálék a széna, kevés táp reggel este (a Versele Laga cuni junior pl jó, nem ilyen magvakat meg puffasztott akármiket tartalmazó vackok). 3 hónapos kortól lehet adni nekik módjával zöldeket, inkább fűféléket, zöldségeket, nagyon kevés gyümölcsöt). Oltás kell, ha különböző neműek, akkor ivartalanítás. Növényeket, kábeleket elrakni, ne szorulhassanak be, eshessenek le sehonnan. Nagyonn érzékeny kis állatok.

2020. ápr. 14. 18:05
 16/28 A kérdező kommentje:
Rendben. De ha eszik a szénát akkor nagy baj nincsen ugye? A bogyók is teljesen normálisak, nincs hasmenésük és nem is hánytak
2020. ápr. 15. 13:17
 17/28 A kérdező kommentje:
Viszont az egyik amelyik eddig aktív volt, az le van nagyon ülve nem nagyon szaladgál, viszont eszik rendesen sok szénát és ezen kívül nem látok rajta változást sem
2020. ápr. 15. 13:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lett volna tényleg felhívni egy állatorvost?
2020. ápr. 16. 09:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek tényleg nézz már rendesen utána a nyusziknak!!!

Ne várd hogy hányjanak mert NEM TUDNAAAAK!!!

Ennyire ne legyünk már tudatlanok. Többen kértük olvasd el a nyúlmentés oldalát. Ezek szerint nem sikert. Olvasd el és lépj be a Törpenyuszisok csoportba és keress rá mindenre mert nem sokáig maradnak velednek a nyuszijaid ha így haladsz.

Ha bármi bajuk van nem szabad napokat várni hanem azonnal doki mert tünetrejtő állatok. Te csak akkor látod hogy gond mikor már nagyon nagy a baj.

2020. ápr. 16. 09:12
 20/28 anonim ***** válasza:
Akkor jó hülye anyád van!!!minek engedett állatot,ha nem engedi dokihoz vinni?vicc vagy...
2020. ápr. 17. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!