Mi a baja a nyuszimnak? Furcsán kattog és szuszug.
Figyelt kérdés
Tegnap leesett nem tudom milyen magasról mert éppen ittam elmentünk állatorvoshoz,azt mondta hogy nincs baja de én kissebb változást lattam rakta...2018. szept. 13. 20:57
2/2 KedvesPitypang válasza:
az én nyuszim szinte minden alkalommal mikor kivittem az előszobába szaladgálni kicsit, én leültem, ő pedig körbe körbe szaladgált, és én akkor hallottam mindig ezt a hangot. kicsit mintha makogna, de lihegés-szuszogás is lehetne. szerintem ha az állatorvos is leokézta, akkor ne aggódj rajta, az esésnek inkább törés, vagy sérülés lenne a következménye: látnád hogy húzza alábát, vagy furcsán ugrál stb. viszont ha fura hangot ad ki, az inkább utalhat meghűlésre. de mégegyszer: szerintem ez normális, az én nyuszim mindig ezt csinálta, amikor a kilómétereit futotta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!