Mit jelent az, ha a nyuszi simogatás közben úgy fújtat, hogy közben ilyen kosztató hangot ad?
kosztató? Mi az?
Simi közben szoktak a fogukkal kocogtatnak esetleg makogni. Ez a boldogság jele.
Ha fújtat az nem hiszem hogy a boldogság jele első.. :D
Szerintem haborgatva érzi magát es figyelmeztet hogy most inkabb hagyd békén. De persze lehet hogy mast hallasz, nálunk a fújtatás nem jó dolog. Sünt hallottal már morogni es fújni? Olyankor őt sem piszkáljuk.
Na most fújtat, vagy kocogtatja a fogait?
Előbbinek olyan a hangja mintha röfögne, és általában akkor adják ki ha háborgatva érzik magukat vagy a területüket. Az enyém akkor röfög/morog ha a ketrecében nyúlkálok, néha neki is ugrik a kezemnek.
Ha a fogát kocogtatja, az meg ilyen tompa, ropogó/súrlódó hang, nehéz bármihez is hasonlítani. Olyankor örül, jól érzi magát. Nálunk akkor csinálja ha simogatom, vagy ha kényelembe helyezi magát valahol (általában a kanapén vagy a fűtőtest mellett).
3-as vagyok.
Ha egyik sem a kettőből, akkor én megmutatnám dokinak. Nekem nem csinál ilyen fújtatást a nyuszim. Esetleg youtubeon nem tudsz keresni valami hasonlót? Úgy könnyebben be tudnánk azonosítani a hangot.
lehet, hogy személyiségzavaros a nyulad és gőzmozdonynak képzeli magát.
Fájdalmai vannak!! Ha nyöszörög és fújtat azonnal doki!
Nem is értem mér vátál eddig vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!