Pár napja vettem egy kis tengerimalacot. Tudnátok pár tanácsot adni hogy szokjon meg minél hamarabb? Mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Olvastam már több oldalon hogy idő kell ameddig megszokja a környezetet meg engem is persze csak furcsa mert az első két napban amikor ki akartam venni akkor kicsit szaladgált a ketrecben de utána meg tudtam fogni de mostanában csak akkor jön ki a kis házikó ból ha nem vagyok olyan közel hozzá vagy ha nem vagyok a szobában, ahogy felállok és próbálok közelíteni már bújik el.2019. okt. 22. 16:02
1/5 anonim válasza:
Nekem két malacom van, 4éve vannak nálam. Az egyikük a mai napig beszalad a házba, ha meglát, és addig nem mer enni sem, amíg ott vagyok. A másikuk pont az ellenkezője.
Szóval idő kell neki míg bízni fog benned, vedd ki amilyen gyakran csak tudod, beszélj hozzá és simogasd. A simit a fejüktől a hátuk közepéig szeretik.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hát remélem azért meg fog szokni és nem fog mindig félni tőlem😊
2019. okt. 22. 16:19
3/5 anonim válasza:
Kell mellé egy másik malac is. Akkor hamarabb fog megbátorodni is.
Illetve nézd át a tengeri malac mentők weboldalát. Ott mindent megtalálsz a kézhez szoktatástól kezdve a helyes táplálkozásig.
És mindenképp kell mellé társ. Egyedül tilos tartani
4/5 anonim válasza:
Tényleg kell mellé társ! Azt hiszem vagy svédországban vagy hollandiában törvény írja elő, hogy tilos tengericocát egyedül tartani.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, mindenképp megfofadom őket és majd veszek mellé egy kis társat is 😊
2019. okt. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!