Tényleg igaz, hogy vannak törzskönyves nyuszik?
Az egyik ismerősöm nem régen beszerzett egy nyuszit aki rendelkezett állítólag törzskönyvel.Ez igaz? Nem akartam hülyének tűnni hogy rákérdezek egyáltalán van-e ilyen.
Kutyának tudtam,macskának tudtam,de rágcsálónak is? :o
Innen következne a másik kérdésem,hogy akkor ezekhez ugyan úgy vannak akár kiállítások is? Más rágcsálóknak is lehet törzskönyve mint mondjuk a tengeri malac vagy höri?

Van, de ők nem rágcsálók, hanem kisemlősök. Bocs, csak vége a nyárnak, és most g.e.c.i vagyok
Kiállításról nem tudok, de tuti van. Külföldön biztosan
A harmadikra nem tudom a választ

Van törzskönyves tengerimalac is, igen.
Kiállítások is vannak: [link]
Lurdyban is voltam annak idejen gori-tengerimalac-nyul kiallitason
Mikről le nem lehet maradni.Mondjuk így utólag logikusnak tűnhet,hogyha valamiből van több féle/fajta akkor annak előbb vagy utóbb lesznek tenyésztői és akkor ahhoz tartozik valami törzskönyv,származási lap vagy ilyesmi hogy jelöljék kitől-mitől származik. :D
Ha egyszer útba esik biztos elnézek egyre.Macska és kutya kiállításon már voltam,ez se maradjon ki.
Köszönöm szépen.:)

Igen, képzeld galamboknak, és tyúkoknak is van követhető pedigréjük és kiállításaik! Ott törzskönyv nincs, hanem csak számmal ellátott zárt gyűrű.
Nem tudom, hüllőknél van-e :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!