Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ehetnek eritritet a nyuszik?

Ehetnek eritritet a nyuszik?

Figyelt kérdés
Anyu elkezdett paleós cuccokat enni és mondta hogy ezeket az állatok is ehetik mert, hogy természetes anyagokból van. Megnéztem a lisztek és a "kakaó"-nak az összetevőjét és nincs bennük semmi káros. Viszont az Eritritben nem vagyok biztos. Az is édesítőszer féle és az káros az állatoknak vagy nem és nyugodtan ehetik?
2018. dec. 2. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel etetitek szerencsétlen nyulat, hogy egyáltalán felvetődött ez a kérdés?
2018. dec. 2. 16:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
NEM !
2018. dec. 2. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A cianid is természetes de attól még kinyiffansz tőle...
2018. dec. 2. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

A legerösebb ismert mérgek "természetes, növényi" eredetüek - szóval ez nagy hülyeség.

A nyulakat meg nem paleós cuccokkal kell etetni, hanem a nekik megfelelö élelmiszerekkel.

Az eterit meg nem igazán természetes élelmiszer, és még az embereknek sem egészséges, nyulaknak meg végképp árt!

VAGY ne tart(atok) nyulakat, VAGY etesd normálisan öket!

2018. dec. 2. 17:11
 5/13 A kérdező kommentje:

xddd

Attól még hogy megkérdeztem az nem jelenti azt hogy evvel etetem a nyulam hanem megkérdeztem.

Egyébként korlátlan szénát és Versele laga Cuni Complet tápot kap. Ezen kívül szárított rózsaszirmot és céklát meg petrezselymet de ezeket csak ritkán. Tehát nem etetem rossz dolgokkal a nyulamat.

Oda figyelek rá és pont ezért kérdezek mielőtt cselekszem.

Kutyák is kaphatnak olyan ételt amiből bizonyos dolgok hiányoznak mert az káros és pont ezért kérdeztem meg mert anyu kakaós csigát csinált és ezt a fajta kakaót megeheti csak hát a tésztát az eritrit miatt nem.

2018. dec. 2. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Kakaóscsigát SEMELYIK állat nem ehet!!!!
2018. dec. 2. 20:50
 7/13 A kérdező kommentje:
igen de írtam, hogy paleolitos kakaó. Vagyis semmi köze nincs az igazi kakaóhoz mert szentjánoskenyérből készül amit az állatok megehetnek eltérő mennyiségben.
2018. dec. 2. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Tökmindegy... semmi szüksége rá egyik állatnak sem...mellesleg az embernek sem.
2018. dec. 2. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem etetünk össze mindemféle hülyeséget az állatokkal. Pláne amiről azt sem tudojátok, hogy micsoda.
2018. dec. 2. 22:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó minden összetevőt tudok miből készül az eritritet kivéve és pontosan ezért is kérdeztem hogy tudjam
2018. dec. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!