Ehetnek eritritet a nyuszik?
Figyelt kérdés
Anyu elkezdett paleós cuccokat enni és mondta hogy ezeket az állatok is ehetik mert, hogy természetes anyagokból van. Megnéztem a lisztek és a "kakaó"-nak az összetevőjét és nincs bennük semmi káros. Viszont az Eritritben nem vagyok biztos. Az is édesítőszer féle és az káros az állatoknak vagy nem és nyugodtan ehetik?2018. dec. 2. 16:43
11/13 anonim válasza:
Oké, én mindezt megértem, de mégis mi a lópikulának kéne kakaós csigával etetni a nyulat, ha egyszer van rendes kajája? Én eleve nem értem miért akar bárki is bármilyen állatot olyan táplálékkal etetni, ami nem való neki, még akkor is, ha történetesen nem kifejezetten káros? Te sem eszed a nyulad szénáját, olyasmit adj neki, amire szüksége van, semmiféle péksütit nem kell adni neki, mert mégis mi a viharnak, csak azért mert nem dobja fel a talpát tőle, még igencsak megsínylené az emésztése. El kell már egyszer s mindenkorra felejteni, hogy emberi ízléssel és szenvedélyekkel ruházza fel az ember az állatát, legyen az akár nyúl, akár kutya,mindegyiknek megfelelő táplálék kell, minek egyen egy nyúl kakaós csigát, ha paleó, ha nem. Paleózzatok ti, azt a szerencsétlent meg ne gyötörjétek evvel. Eskü nem értem hogy merülhetett egyáltalán már csak a kérdés is fel benned? Te is eljárhatnál holnaptól legelni, nem halnál bele, de azért nyilván nem teszed majd, ugye?
12/13 anonim válasza:
Minek? Minek akarod kakaóscsigával etetni a nyulad???
13/13 anonim válasza:
Nagy mennyiségben hashajtó hatású... Namost... Ami nekünk, embereknek nem nagy mennyiség, az egy 2 kilós nyúlnak halálos adag is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!