Na figyeljetek hogy vegyenek? Mert nem akarnak
Keress a neten a közeletekben ingyen elhozható hörcsögöt, vagy kérdezősködj az iskolai haveroknál, osztálytársaknál, hol van felesleges szaporulat. Gondolom, a hörcsögnek már megvan a komplett felszerelés, kisebb sokk lenne így anyuéknak, mintha pl. egy tengerimalacnak kellene mindent újra megvásárolni.
Ha így, "ajándékba kapod" valakitől, anyuék is elfogadóbbak lesznek.
Nekem 2 hónapja van egy pézsmateknősöm,és kb.1 hónapig könyörögtem érte!Minden nap többször szóba hoztam,hogy szeretnék egy teknőst,és mikor azt mondták,hogy "nem",visszakérdeztem,hogy miért nem.Erre nem tudtak mit mondani.Elmagyaráztam nekik,hogy mennyi előnyös tulajdonsága van,és milyen kevés hátránya.Végül megkaptam,de azért kellett hozzá 1 hónap,mert már volt akkor(természetesen most is van:D)2 kutyám.Meg azért,mert kb.hetente más állatot akartam,pl.egyik héten vadászgörényt,a másikon csincsillát stb.:)
Most szeretnék egy nyuszit,de mikor megkaptam a tekit,akkor kapott a nővérem 2 hörcsögöt,szóval most 5 állatunk van.De mindegyikre jut időnk,és az anyagiakkal sincs gond.Úgyhogy nem értem,miért nem kapok nyuszit...:)
Kitartás!Minden nap hozd föl a témát,és előbb-utóbb csak meglesz az a hörcsög:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!