Miért nem engedik hogy vegyek egy kigyót itthonra és elzàrva tartsam?
És mit játszik a kígyó a lakásban? Legózik? Pinpongozik?
Nem való az lakásba, igazuk van. Majd ha lesz saját lakásod, oda azt viszel be amit akarsz.
A kígyó a nyuszival játszik...
...egy darabig.
Áh, a kígyóval nem lehet játszani. Hüllő, ragadozó, rejtőzködő, ő maga is préda állat. Ha sokat piszkálod nem eszik és hamar elpusztul.
Inkább tarts kutyát. Azzal nemhogy lehet, de kell is játszani. Meg van őrülve az emberért és még az emberek sem iszonyodnak tőle ösztönösen, mint a kígyóktól.
,,el is engednem a hazba jatszani kicsit'' - Elmesélek neked egy történetet: 8.-9. osztály közötti nyáron felvittem egy vízisiklót a szobámba (egy jó nagy befőttes üvegben volt, aminek a tetejére hálót tettem), majd másnap elmentem gólyatáborba. Mikor ott hívtam apán, a kígyó már meglépett. Anyámnak nem mondtuk el. Apámmal egy hétig kerestük... Ok, nem volt nagy (15 cm ha volt), de azért nem tanácsos egy kígyót csak úgy elengedni a házban...
,,Miért nem engedik hogy vegyek egy kigyót itthonra és elzàrva tartsam?'' - Mert ők nem szeretik a kígyókat. Nem vagyunk egyformák. Én pl szeretem a kígyókat, a kutyákat viszont utálom... Nálam azt nem tarthatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!