Szeretnék venni egy szakállas agámát. Szerintetek lehet tartani egy nagyobb műanyag dobozban?
Nincs nagyon pénzem nagyobb terráriumra, ezért érdekelne hogyha veszek egy nagyobb műanyag dobozt, teszek rá lukakat meg a tetejére hálót az megfelel e vagy sem.
Előre is köszi a válaszokat!
Jó jó
Akkor majd mindent megveszek külön, csak gondoltam jobban megéri ha megveszem olcsóbban, egyszerre mint külön külön.
Utolsó vagyok: Én idén márciusba vettem egy szettet onnan, gyíkocskával együtt. Akkor még hideg volt, és majd' befagyott a p..icsám. Viszont a szett be volt szigetelve jó vastagon hungarocellel, főleg az a része, amibe az agámám van. Hazaértem, elkezdtem pakolászni, tenni-venni, eszkábálni, lámpabura-színt pl. lehet választani is hozzá. van benne napozókő, alvóbarlang, etető-, itatótál, UVB-lámpa stb. Sajnos Gyulán lakok, és ez a cég meg csak BékéscsabáraSzállít szetteket. És egy ismerősömnek odaadtam a 3000 Ft-ot, amit szántam rá; és ő, a békéscsabai ismerősöm átvette, majd utána megcsörgetett telefonon, és mentem érte busszal. A busz csomagterébe voltam kénytelen elhelyezni, és végig azon f..ostam, hogy mi lesz, ha ottfelejtem.
Végül hazaértem, és három hónapra rá vettem neki egy társat 3000 Ft-ért. boldogok, és állítólag mindkettő nőstény!!! Szuuupeeer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!