Szeretnék venni egy szakállas agámát. Szerintetek lehet tartani egy nagyobb műanyag dobozban?
Nincs nagyon pénzem nagyobb terráriumra, ezért érdekelne hogyha veszek egy nagyobb műanyag dobozt, teszek rá lukakat meg a tetejére hálót az megfelel e vagy sem.
Előre is köszi a válaszokat!
Létezik akkora(átlátszó)doboz, amelyik be elfér egy ilyen gyík.
Nálam egy elején beüvegezett-szekrényen lévő-polcon lakik. Amúgy 3 éves.
08:15-ös
Szinte mindenre megvan a pénzem, csak a terrárium kissé drága
kb. 80x60 a legnagyobb doboz, ez növendék koráig jó neki. Kifejlett állatnak legalább 100x60 kell.
Illetve a doboz fala nem átlátszó, nem fogod tudni rendesen látni az állatot benne. Akkor meg minek, ha nem lehet látni? Nekem a terráriumokban/akváriumokban az a legnagyobb öröm, hogy szépen berendezem őket, és tudom nézegetni. Inkább kevesebb állatot tartok, de azokat úgy, hogy nekik is jó legyen, és tényleg a díszei legyenek a lakásnak.
Ha tényleg mindened megvan, lámpák, fűtő, UV-armatúra stb., akkor azt javaslom, hogy pár hónapig még legyél türelmes, és spórolj egy rendes terráriumra, addig legyél türelmes. Egy agáma hosszú évekig elél (HA rendesen van tartva), az a pár hónap várakozás már nem sokat számít...
Átlátszó dobozra gondoltamxd
A műanyag dobozra addig gondoltam amíg kicsi, de inkább gyűjtöm a pénzt, aztán veszek egy normális terráriumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!