Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Szeretnék venni egy szakállas...

Szeretnék venni egy szakállas agámát. Szerintetek lehet tartani egy nagyobb műanyag dobozban?

Figyelt kérdés

Nincs nagyon pénzem nagyobb terráriumra, ezért érdekelne hogyha veszek egy nagyobb műanyag dobozt, teszek rá lukakat meg a tetejére hálót az megfelel e vagy sem.

Előre is köszi a válaszokat!

2018. jan. 22. 00:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem. Először gyűjtesz megfelelő felszerelésre, UTÁNA veszed meg az állatot!
2018. jan. 22. 14:04
 12/25 A kérdező kommentje:
14:06 Már írtam hogy akkor inkább gyűjtöm a pénzem még egy ideig, utána veszek terráriumot, be rendezem és utána megveszem az állatkát :)
2018. jan. 22. 16:31
 13/25 A kérdező kommentje:
14:04*
2018. jan. 22. 16:31
 14/25 anonim ***** válasza:

Az szép,hogy azt írod: Szinte mindenre megvan a pénzed de a terrárium drága. Szerintem a terrárium a legolcsóbb, mert megveszed és ott van. Ami drága az a normális állatorvos.

Egy problémás egyed miatt a teljes felszerelés árát ott hagyhatod az orvosnál ha baj van.

2018. jan. 22. 16:43
 15/25 A kérdező kommentje:

Utolsó

Találtam egy oldalt ahol lehet "egyben" rendelni cuccokat, azaz megvan benne a lámpa, a terrárium, meg minden ami kell és nem is olyan túl drága mintha külön venném meg.

Az állatorvos más téma, mert arra remélem nem nagyon lesz szükség (utána olvastam hogyan kell tartani szóval miattam tuti nem lesz baja) de ha mégis lesz akkor arra mindenképpen lesz pénzem, mert teszek majd félre mindig hogyha kell akkor legyen.

2018. jan. 22. 16:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Az előre összerakott csomagok nem jók semmire. Nem szabad ilyet venni, hiába olcsó.
2018. jan. 22. 20:35
 17/25 A kérdező kommentje:
De ha elmegyek érte személyesen akkor látom mi van benne.. Ha nem jó akkor egyértelműen nem veszem meg.
2018. jan. 23. 18:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Hiába látod, ha nem értesz hozzá, úgyis rádbeszélik. Aztán majd csodálkozol, hogy angol kóros, beteg, és elpusztul.
2018. jan. 23. 19:43
 19/25 A kérdező kommentje:

Neeem az állatot nem egybe venném a csomaggal.

A csomagot előre megvenném, be rendezném a terráriumot utána vennék agámát.

2018. jan. 24. 13:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Attól még a csomag ugyanúgy kidobott pénz lesz. A hüllőtartás nem olcsó hobbi. Ha nincs rá pénzed, nem kell hüllőt venni. Márpedig nincs rá pénzed, hiszen már most spórolni akarsz a felszerelésen.
2018. jan. 24. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!