Szeretnék venni egy szakállas agámát. Szerintetek lehet tartani egy nagyobb műanyag dobozban?
Nincs nagyon pénzem nagyobb terráriumra, ezért érdekelne hogyha veszek egy nagyobb műanyag dobozt, teszek rá lukakat meg a tetejére hálót az megfelel e vagy sem.
Előre is köszi a válaszokat!
Az szép,hogy azt írod: Szinte mindenre megvan a pénzed de a terrárium drága. Szerintem a terrárium a legolcsóbb, mert megveszed és ott van. Ami drága az a normális állatorvos.
Egy problémás egyed miatt a teljes felszerelés árát ott hagyhatod az orvosnál ha baj van.
Utolsó
Találtam egy oldalt ahol lehet "egyben" rendelni cuccokat, azaz megvan benne a lámpa, a terrárium, meg minden ami kell és nem is olyan túl drága mintha külön venném meg.
Az állatorvos más téma, mert arra remélem nem nagyon lesz szükség (utána olvastam hogyan kell tartani szóval miattam tuti nem lesz baja) de ha mégis lesz akkor arra mindenképpen lesz pénzem, mert teszek majd félre mindig hogyha kell akkor legyen.
Neeem az állatot nem egybe venném a csomaggal.
A csomagot előre megvenném, be rendezném a terráriumot utána vennék agámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!