Kígyónak utólag tenyészeti lap?
Figyelt kérdés
EU-s tagállamba utazom és vinném a kígyóm is. Fölhívtam a Nébih-et azt mondták tenyészeti lap kell róla, hogy nem természetből kiragadott illetve, hogy legálisan vásárolt. Következő a problémám. Én egy civil embertől vettem aki előtte egy barátjától vette akinél született és nincs tenyészeti papír, viszont a fajtájával teljes pontossággal tisztában vagyok. Honnét tudok ilyen tenyészeti lapot kérni/töltetni? Interneten sehol nem találtam formanyomtatványt, ismerős lenne akinél van ugyan ilyen faj kígyó pár és tudnánk tölteni a papírt.2016. júl. 6. 16:01
11/16 A kérdező kommentje:
Vagy csak szimplán írjam be az R-t, hogy fogságban felnevelt ?
2016. júl. 6. 17:42
12/16 A kérdező kommentje:
Illetve, ez egészen biztos, hogy elég lesz a Hollandiába való utazáshoz? Tapasztalatból mondod? Nem kukacoskodás csak mások meg nem ezt mondják :s
2016. júl. 6. 17:51
13/16 Liki István válasza:
Ahogy leírtad,nekem az R a megfelelő.Volt előtted gazdája,akinek csak egy aláírása és egy címe kell!Jó lenne ezt tudatni vele is,mivel ilyen állatot kézből-kézbe adni nem legális!Csak ezzel az igazolással válik azzá!
14/16 A kérdező kommentje:
Az eladóval nem lesz probléma, 3 utcára lakik tőlem :)
Még az előző kérdésemre válaszolnál légyszi? Hogy biztos kitud akkor így utazni ezzel a papírral a kígyóm ?
2016. júl. 6. 18:09
15/16 Liki István válasza:
Ezt a papírt foglyák tőled kérni először.Azt nem tudom,hogy ez mellé kell-e egy állat útlevél.Szerintem nézz utána a Petpassport.hu-n.
16/16 A kérdező kommentje:
Útlevelet azt tudom, hogy nem szükséges, csak kutyának macskának és görénynek
2016. júl. 6. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!