Vízi teknőst hogy szoktatok napoztatni, és mennyi ideig? Nem kertes házra gondolok elsősorban.
Tekintve, hogy műanyag a terrárium, és kereke van, "könnyedén" kicipelem az erkélyre. Ha családi házam lenne, teknős tavam is lenne, de így az volt a fő szempont, hogy a lehető legnagyobb helyet tudjam nekik biztosítani. Mivel ekkora méretű üveget nem bírnék el, így maradt a műanyag. Szállítható, kitehető az erkélyre és nem törik össze takarításkor.
Ettől függetlenül nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy erős férfi elbír egy kétszáz literes üvegterráriumot is, én nem.
Ha megfelelő uv csövet használsz, akkor nem igazán. (Ezt mint fizikus mondom.) Ráadásul uv világítással egész nap kapják ugye, ahogy te is írtad, egyébként meg az ilyen napoztatást leszámítva semmit nem kapnak, mert még ha a Nap be is világít a szobába, az ablaküveg kiszűri az uv sugarakat.
Egyébként meg én úgy vagyok vele, hogy legalább annyi szabadsága legyen szegénynek, hogy ő döntse el mikor akar napozni. Szóval vagy így vagy úgy, de a megfelelő teknőctartáshoz elengedhetetlen megfelelő világítás kialakítása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!