Beagle tulajdonosok válaszát várom elsősorban! Mi a véleményetek erről a fajtáról?
Nehéz vele bánni? Nehezebb, mint más fajtákkal? Eddig tacskónk és német juhászunk volt.
Mindenhol azt olvasom, hogy makacs állat, okos, de önfejű. Viszont a környéken is többen tartanak ilyen fajtát és nem hallottam, hogy bárki panaszkodna erre a fajtára.
Megfelelően nevelve nincs gond velük,szerintem.Tény,hogy makacsak.
Én kutyás körben ismerek ilyet is olyat is. Amely gazdik sokat panaszkodnak azok általában nem is nevelték úgy ahogy kéne,nem is foglalkoznak úgy vele ahogy kéne.
A legtöbb beagle-el akivel suliba járnak,frizbi vagy agilityznek mind normálisabb,nincs panasz rájuk.
Első vagyok,lehet persze.Viszont első kutyának nem igazán ajánlatos suli nélkül. De ha határozott,magabiztos vagy és megfelelő mennyiségű,minőségi foglalkozást tudsz nyújtani akkor nem kell suli :)
Akiket írtam,leginkább a frizbi és agility miatt jártak suliba,de az engedelmességit is lerakták időközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!