Sikló örökbeadás! Ha van egy siklónk amire már nincs elég időnk, a budapesti állatkertnek tudom ajándékozni?
Tök mindegy ha megetetik is!
Senki, és semmi nem él örökké!
Állatkereskedésbe próbáld meg, hogy átveszik e vagy hirdesd meg jófogáson, hogy ingyen elvihető.
Amúgy igen, az állatkert általában feleteti a befogadott állatokat másik állattal (pl. húsvéti nyulakat)
Miért mit gondoltál? Hogy az állatkert egy menhely? És a megunt állatokat nevelgeti tovább????
Ha a gyerekeké, és elköltöztek otthonról, akkor mondd meg nekik, hogy az övék, vigyék magukkal.
Ha nem szereted a siklókat, miért engedted a gyerekeknek. Tudtad, hogy előbb utóbb elköltöznek.
Helyi FB csoportban hirdesd meg ingyen elvihetőként, vgy az állatkereskedésbe próbáld elajándékozni.
Azért engedtem meg, mert a fiam biológus. Ő gondozta, de most phd-re kiment NY-ba, és az USAba nincs ahogy vigye.
Úgy gondolom, anyaként, nem az a célom, hogy leoltsam, hanem inkább segítek neki megoldást találni a sikló gondozására.
A "segítek neki" nem azt jelenti, hogy megoldod helyette a problémát. Miért nem oldotta meg az elhelyezést költözés előtt? A felelősség akkor is felelősség, ha biológus...
De ezt te tudod.
Mint írtam, hirdesd meg, ingyen elvihetőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!